Kuva: AOP / AOP

Nyt se on julki - Britney Spears ja Elton John esiintyvät samalla kappaleella

26.08.2022 10:15 - Lauri Kujanpää

Kappale on remix-versio Johnin Tiny Dancer -hitistä.

Pitkään huhuttu yhteistyö on vihdoinkin toteutunut. Pop-tähti Britney Spears sekä muusikkolegenda Elton John ovat julkaisseet yhteiskappaleen Hold Me Closer, joka on remix-versio Johnin Tiny Dancer -hitistä. Tiny Dancer julkaistiin alun perin vuonna 1971 Madman Across the Water -albumilla.

Kyseessä on myös Spearsin paluu musiikkikentälle.

"Tämä on ensimmäinen kappaleeni kuuteen vuoteen. On aika mahtava juttu, että laulan suuren legendan kanssa. Olen innoissani ja tämä on iso juttu", Spears hehkuttaa Twitter-sivullaan.

John taas jakoi muutama päivä sitten singlekappaleen kansikuvan Instagram-sivullaan. Julkaisussa nähdään kuvat Spearsista ja Johnista lapsina.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Tietojen mukaan Spears ja John äänittivät kappaleen studiossa heinäkuussa Beverly Hillsissä. Grammy-palkitun tuottajan Andrew Wattin kerrotaan työstäneen kappaletta.

Spears julkaisi edellisen singlensä Slumber Party vuonna 2016, ja samana vuonna julkaistiin tähden viimeisin studioalbumi Glory. Tosin vuonna 2020 julkaistiin kyseisen albumin äänityssessioista lisäkappaleita striimauspalveluihin.

Elton John -duetto on samalla Spearsin ensimmäinen julkaisu sen jälkeen, kun hän vapautui 13 vuotta kestäneestä holhoussuhteestaan.

Lue myös: Britney Spearsin ja Elton Johnin duetto varmistui - kyseessä Spearsin paluu pitkän tauon jälkeen

Lue myös: Britney Spearsin ex-aviomies julkaisi videot, joissa laulaja huutaa lapsilleen - "Valehtelun täytyy loppua"

Lähde: Hollywood Life, EW

Kilpailut

Uusimmat