Kuva: AOP / EPA-EFE

Adele avautuu uransa kamalimmasta tilanteesta - "Minua nolotti"

15.08.2022 23:15 - Iiro Myllymäki

Adele perui alkuvuodesta pitkään valmisteltujen konserttiensa sarjan aivan viime hetkellä. Nyt Adele kuvailee tilannetta uransa pahimmaksi hetkeksi.

Laulaja Adele, 34, avautuu uudessa Ellen haastattelusta uransa alhosta, johon hän päätyi vuoden alussa. Tammikuussa Adele ilmoitti itkuisessa Instagram-videossa peruvansa Las Vegas -keikkojensa sarjan vain päivää ennen kuin keikkojen oli tarkoitus alkaa.

- Se oli ehdottomasti urani pahin hetki, Adele sanoo.

Adele on saavuttanut hurjasti suosiota tultuaan ihmisten tietoisuuteen vuoden 2008 debyyttialbumillaan. Hän on voittanut 15 Grammy-palkintoa, ja hänen 21-albuminsa on koko 2000-luvun myydyin albumi. Takapakkeja hän ei ole juuri kokenut, mutta pitkään valmisteltujen Las Vegas -konserttien yllätysperuutukset nostivat kohun ja paljon spekulaatioita. Adelella kesti pitkään ennen kuin hän puhui peruutuksen syistä enemmän julkisesti. Laulaja kertoo Ellelle kokeneensa, että suunniteltu show ei tuntunut hänestä oikealta.

- Siinä ei ollut sielua. Lavastus oli pielessä. Se oli irrallaan minusta ja bändistä eikä siinä ollut intiimiyttä, Adele kertoo.

Adele sanoo tajunneensa, että hän kaipaa aitoa kontaktia yleisöönsä eikä suureellista show’ta, joka keikoille oli tiedossa. Lopullisesti tämä kirkastui hänelle esityksen kenraaliharjoituksessa päivää ennen kuin nainen ilmoitti peruutuksesta. Adele kertoo turhautuneensa harjoituksissa ja istuutuneensa ensimmäisen kappaleen aikana lavan reunalle ja alkaneensa laulaa ilman mikrofonia. Hän tajusi, että suunniteltu show ei tuntunut hänelle tarpeeksi aidolta.

Keikkojen peruminen oli raskasta Adelelle, sillä häntä pelotti tuottaa ihmisille pettymys. Monet olivat matkustamassa Las Vegasiin vain nähdäkseen Adelen esityksen, ja aivan viime hetkellä perutut keikat olivat luonnollisesti järkytys faneille. Perumisen jälkimainingeissa Adele tunsi paljon surua ja syyllisyyttä.

- Ensimmäiset kuukaudet olivat todella rankkoja. Minua nolotti. Lopulta itsevarmuuteni kasvoi tämän ansiosta, sillä tuo oli hyvin rohkeasti tehty. En usko, että moni olisi tehnyt samoin. Olen hyvin ylpeä siitä, että pidän kiinni taiteellisista tarpeistani, Adele toteaa.

Heinäkuussa kerrottiin, että Vegas-esiintymiset toteutuvat marraskuusta alkaen. Tiedossa on 32 konsertin sarja, ja Adele on sosiaalisessa mediassa kertonut olevansa nyt tyytyväinen siihen, millaiseksi konserttia on muokattu.

Lue myös: Adele puhuu avioerostaan ja äitiydestä: "Haluaisin ehdottomasti vielä pari lasta lisää"

Lue myös: Adele muutti kumppaninsa kanssa yhteen - julkaisi kuvan, jossa pariskunta seisoo kartanon edessä

Lähteet: Elle, The Guardian, Evening Standard

Kilpailut

Uusimmat