Kuva: Viivi Huuska

"Pitääkö pettää fyysisesti ollakseen pettäjä?" - Sannin uutuuskappale herättää ajatuksia, kuuntele

07.05.2021 08:15 - Reija Saarinen

Fanit ovat ottaneet biisin innolla vastaan.

Sanni julkaisi viime yönä uuden kappaleen. Biisi kantaa nimeä Pettäjä ja se sai alkunsa Sannin ystävänsä kanssa käymästä keskustelusta. 

- Idea biisiin heräsi, kun kuuntelin ystävääni, joka kertoi parisuhteensa ulkopuolisesta suhteesta. Se herätti sisälläni ristiriidan. Samalla, kun mieleni moraalipoliisi tuomitsi, että toi on väärin, yritin parhaani mukaan olla empaattinen ja ymmärtää. Menin heti tapaamisemme jälkeen studiolle selvittämään päätä ja kirjottamaan aiheesta. Pitääkö pettää fyysisesti ollakseen pettäjä? Mikä edes on pettämistä? Tarkoitus oli saada ystäväni tajuamaan miten ristissä hänen tekonsa ja sanansa ovat, kunnes puolessa välissä biisintekoa löysin itseni tunnustelemasta omaa suhdettani kirjoittamaani. Sitä on niin helppo pointata ja tuomita ympäriltään ajatukset, jotka kieltää itseltään. Kaikkihan me halutaan nähdä itsemme hyvinä tyyppeinä – silloinkin, kun teot tai vähintään ajatukset puhuvat jotain muuta. Haluaisin tällä kappaleella herättää ajatuksia siitä mitä pettäminen on ja missä vaiheessa ihmisestä tulee pettäjä?, Sanni kertoo. 

Sanni on työstänyt uutta musiikkiaan Ruusut-yhtyeestä tunnetun tuottajan Alpo Nummelinin kanssa ja kaksikon yhteistuotantoja kuullaan enemmänkin myöhemmin julkaistavalla albumilla. Pettäjä-kappaleen tuotannossa on ollut mukana myös palkittu tuottaja Jurek. Uuden musiikin julkaisu tuntuu artistista vapauttavalta, mutta jännittävältä.

- Kun on vuoden viettänyt enemmän tai vähemmän aikaa bunkkerissa luomassa, on vapauttavaa päästä vihdoin julkaisemaan eka biisi ja video tulevalta kokonaisuudelta. Vaikka jännittäähän se, miten paljaaksi oon riisunut itseni uudella albumilla, se on jo nyt ehkä mun elämään eniten vaikuttanut levy tähän asti.

Sannin uusi kappale on otettu fanien keskuudessa ilolla vastaan. Muun muassa Instagramissa se on kerännyt suurta hehkutusta.

"Näin päälle minuutin biisiä kuulleena, voin jo sanoo että tämä pääsee heittämällä mun top 10 lempibiiseihin of all time."

"Uppoo ja hyvin."

"Aivan sairaan hyvä."

"Tykkään, tykkään, tykkään."

Kappaleen sekä sen uuden musiikkivideon pääset katsomaan ja kuulemaan alta.

Lue myös: Sanni teki musiikkihistoriaa - "Yksikään kappale ei ole yltänyt samaan"

Lue myös: Kuvat Sannin hiustyyleistä vuosien varrelta koottiin yhteen: "Nyt olen linjassa itseni kanssa"

Kilpailut

Uusimmat