Kuva: Handout

Haloo Helsinki julkaisi upean balladin: 'Kuvaus menetetystä rakkaudesta, toivosta ja kivusta'

19.02.2021 08:15 - Reija Saarinen

Piilotan mun kyyneleet on toinen single myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta albumilta.

Haloo Helsinki! julkaisi tänään Piilotan mun kyyneleet -nimisen kappaleen, joka on toinen single myöhemmin tänä vuonna ilmestyvältä levyltä. Vuosien varrella yhtye on tehnyt useita balladeita, kuten Vapaus käteen jää, Rakas sekä Tuntematon. Uusi Piilotan mun kyyneleet on lisäys tähän jatkumoon. 

- Piilotan mun kyyneleet -biisiä tehdessä sävellys itsessään alkoi luoda vahvaa mielikuvaa rakkauslaulusta, ja tuotanto jousien myötä kasvoi power-balladin mittasuhteisiin. Myös tekstin tunneskaala on herkkä, ja Ellin vahva tulkinta kruunaa kokonaisuuden. Pidämme tätä yhtenä parhaista Haloo-biiseistä, mitä olemme koskaan levyttäneet, toteavat Jere ja Leo.

- Piilotan mun kyyneleet on haikea kuvaus menetetystä rakkaudesta, toivon elättämisestä ja kivusta. Biisi kuvaa sitä, kun on pakko päästää irti ja hyväksyä toisen eteenpäin meneminen. Joskus rakkaudesta voi joutua luopumaan tahtomattaan, Elli kertoo laulun tekstistä.

”Piilotan mun kyyneleet” saa ensiesityksen livenä lauantaina 20. helmikuuta 2021 Ylen UMK-kilpailun lähetyksessä. Kyseessä on Haloo Helsinki! -yhtyeen ensimmäinen esiintyminen 2,5 vuoden keikkatauon jälkeen:

- On todella mahtavaa nousta lavalle yhdessä bändin kanssa pitkän tauon jälkeen. Tätä on odotettu!, yhtye jatkaa.

Kuuntele kappale alta. 

Lue myös: Haloo Helsingin Jere ja Leo kertovat nyt, miksi bändi jäi pitkälle tauolle - kumoavat spekulaatiot

Lue myös: Haloo Helsingin uutuuskappale sai näyttävän musiikkivideon - katso

Kilpailut

Uusimmat