Kuva: Pietari Purovaara

IS: Supersuosittu Behm on oikeasti julkisuuskuvansa vastakohta - kertoo, miksi ei hymyile kuvissa

26.01.2021 13:45 - Iiro Myllymäki

Behm kertoo Ilta-Sanomille, että monet yllättyvät hänen oikeasta luonteestaan tavatessaan hänet.

Räjähdysmäisen nousun suomalaiselle musiikkitaivaalle tehnyt Behm on huomioitu peräti kuudella Emma-ehdokkuudella. Tämä on enemmän ehdokkuuksia kuin mikään muu artisti on tämän vuoden gaalassa saanut. Behmin vakavahenkinen, balladivoittoinen musiikki on purrut hyvin suomalaisiin, ja hän oli viime vuoden kuudenneksi kuunnelluin artisti Suomen Spotifyssa. Naiselta julkaistiin viime vuonna debyyttialbumi Draaman kaari viehättää.

Rita Behm on vakavan julkisuuskuvansa vastakohta. Nainen puhuu tästä ristiriidasta Ilta-Sanomien haastattelussa.

- Olen hyvin eloisa ihminen ja on hauskaa, koska tässä on valtava kontrasti promomateriaaliini ja musiikkiini. Minulle on sanottu, että minusta saa sellaisen kuvan, että olen kauhean vakava ja jopa vähän pelottava ihminen, mutta sitten sanotaan, että ”sinähän oletkin oikeasti kauhean lystikäs”. Se tulee joillekin ihmisille yllätyksenä, Behm kertoo IS:lle.

Behmin mukaan hän ei tykkää hymyillä kuvissa, ja muutenkin vakavat kuvat sopivat parhaiten hänen musiikkinsa kanssa yhteen.

- Koen olevani lähtökohtaisesti aika iloinen ja hyväntuulinen ihminen, mutten osaa kanavoida sitä musiikkiin. Musiikkityylini on sellainen herkkä ja minulle on luontevaa tehdä balladeja, Behm sanoo.

Behmin kupliva persoona näyttäytyi suomalaisille esimerkiksi Linnan juhlien etkolähetyksessä joulukuussa. Naista haastateltiin Ylen haastattelussa, ja hänen luonnonlapsimainen olemuksensa puhutti esimerkiksi Twitterissä.

Behm antaa vain vähän haastatteluja ja niissäkin pitäytyy tiukasti pelkästään musiikistaan puhumisessa. Hänellä ei ole halua olla julkkis.

- Se, että teen musiikkia, ei tarkoita sitä, että olen julkkis. En ikinä tule tuomaan yksityiselämääni julki missään määrin. Puhutaan sitten perheestä, parisuhteesta tai vaikka mitä ruokaa minä syön. Ne asiat eivät liity millään tavalla tekemääni taiteeseen, Behm toteaa IS:lle.

Lue myös: Spotify julkisti vuoden 2020 tilastonsa - listoja dominoineen Behmin ohi kiilasi yllätysnimi

Lue myös: Suomen tämän vuoden lauletuimmat karaokebiisit paljastettiin - ykköseksi kiilasi moderni klassikko

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat