Kuva: Laura Iikkanen

Kaija Koon uuden biisin lyriikat kuultiin härskisti väärin - "Ollaan naurettu tälle niin paljon!"

26.08.2020 17:15 - Iiro Myllymäki

Kaija Koon Hullut päivät -kappaleen sanoja on ihmetelty sosiaalisessa mediassa.

Kaija Koo, 57, julkaisi toissa viikolla uuden singlen Hullut päivät. Monet naisen fanit ovat kiitelleet kappaleen sanoituksia hauskoiksi ja voimaannuttaviksi. Kaija Koo haluaa kappaleellaan muistuttaa kuulijoita, että täysillä voi elää iästä huolimatta.

”Toivottavasti uusi kappaleeni pysäyttää miettimään elämän ainutkertaisuutta. Muistathan biisin, jota kuuntelit joskus rakastuneena tai kun sinulla oli elämäsi hauskimmat bileet? Laita se soimaan – ja olet hetkessä samoissa fiiliksissä. Sisälläsi on tulivuori täynnä rakkautta, iloa, riehakkuutta, liikutustakin. Päällä on vain pieni pölykerros. Ravista se pois ja olet kuin uudesti syntynyt”, Kaija Koo kuvailee kappaletta sosiaalisessa mediassa.

Yksi kertosäkeen kohta on saanut monet kuuntelijat hätkähtämään. Monet ovat kuulleet, että kertosäkeessä laulettaisiin ”naapurit valittaa, kun me kikkelit niskassa lauletaan Madonnaa”. Asiasta on kerrottu niin Hullut päivät -kappaleen musiikkivideon YouTube-kommenteissa kuin Instagramissa ja Facebookissakin.

”Me ollaan meidän ’tyttöporukalla’ kuultu ihan samoin ja naurettu tälle niin paljon!”

”Kuulen väkisinkin ’kikkelit niskassa’.”

”Piti googlata sanat.”

Mitä kappaleessa siis oikeasti lauletaan? Kyseisessä säkeessä ei suinkaan olla kikkelit niskassa, vaan glitterit niskassa.

Kappaleen musiikkivideon näet alta. Videolla Kaija Koon bileporukassa nähdään Siskonpeti-sarjasta tutut Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Krisse Salminen ja Sanna Stellan.

Jos musiikkivideo ei näy, klikkaa tästä.

Lue myös: Kaija Koo laulaa hitissään tutusta suomalaislaulajasta: "Näen hänet laulaessani sitä"

Lue myös: Kaija Koo voitti Pro Iskelmä -palkinnon, summasi uransa upeassa puheessa: "Dramaattinen matka"

Lue myös: Tutkimus paljasti väärinkuulluimman kappaleen - oletko sinäkin laulanut nämä hitit aina väärin?

Kilpailut

Uusimmat