Kuva: Emmi Moilanen

Haloo Helsingin Elli haikeana somessa: "Oon vältellyt tätä postausta!"

09.01.2020 18:30 - Lauri Kujanpää

Elli Haloo julkaisi viime keväänä ensimmäisen sooloalbuminsa.

Haloo Helsinki -yhtyeen keulakuvana julkisuuteen noussut Elli Haloo, 29, ilmoittaa Instagram-sivullaan haikean uutisen faneilleen.

Elli nimittäin kertoo, että hänen sooloprojektinsa Ellips saa nyt jäädä.

"Oon vältellyt tätä postausta, kun on jotenkin haikeaa laskea irti tästä Ellipsistä! Mutta: 2019 on ollut todella tärkeä vuosi elämässäni monella tapaa! Ellips on iso porukka isosydämisiä ihmisiä! Ei mahdu tänne, jos nimeäisin kaikki, joten tiivistäen: Kiitos miljardisti kaikille tässä projektissa kaikin tavoin mukana olleille", artisti kirjoittaa ja kiittää useita eri yhteistyökumppaneitaan

Elli kuitenkin epäilee, että Ellips saattaisi palata tulevaisuudessa, mutta nyt hän haluaa panostaa Haloo Helsingin paluuseen.

"Ellips jää nyt hiljaisuuteen mutta oon varma, että herätän sen yhden naisen vielä sieltä arkustaan jonain päivänä, joskus... Nyt kuitenkin puhtailla aivoilla kohti uusia kuvioita ja Haloon paluuta! Kirjoitusloma siis alkakoon!"

Julkaisun voit katsoa alta. Jos se ei näy, paina tästä.

View this post on Instagram

Oivoi! Oon vältellyt tätä postausta kun on jotenkin haikeaa laskea irti tästä Ellipsistä! 💔 Mutta: 2019 on ollut todella tärkeä vuosi elämässäni monella tapaa! Ellips on iso porukka isosydämisiä ihmisiä! Ei mahdu tänne jos nimeäisin kaikki joten tiivistäen: KIITOS miljardisti kaikille tässä projektissa kaikin tavoin mukana olleille ; levyn äänityksistä livekeikkoihin ja kaiken mahdollisen suunnitteluun levystä liveen!! Sain uusia rakkaita sieluja elämääni!! Kiitos meidän koko mahtava crew ja pakko mainita vielä bändi : Juho Kanervo, Sami Kuoppamäki, Markus Pajakkala, Janne Puurtinen, Timo Kämäräinen ja Varre Vartiainen! Järkyttävän upea porukka!!! Niin hyvä ja sydämeen jäävä matka! <3 Ja Iso loputon halaus ja kiitos vielä Tuottaja Matti Mikkolalle, että lähdit tähän hulluiluun ja jaoit osan musasielustasi ja kehitit mua säveltäjänä ja tekijänä! KIITOS JOKAISELLE TEILLE, jotka tulitte keikoille, kuuntelitte levyä, jaoitte tuntemuksia ja kokemuksia! Vaikka ei olla kaikkien kanssa varmaan kohdattu niin Olette kaikki sydämessäni <3 2019 oli siinä!! Ellips jää nyt hiljaisuuteen mutta oon varma, että herätän sen yhden naisen vielä sieltä arkustaan jonain päivänä, joskus... Nyt kuitenkin puhtailla aivoilla kohti uusia kuvioita ja Haloon paluuta! Kirjoitusloma siis alkakoon:) @ellihaloo pysyy paikoitellen someilussa! Ja hei KIITOS mielettömän paljon; Mulle tuli valtava määrä kuvia!! Oli todella vaikea valita mut pakko oli rajata ni otin noi 9 kuvaa! Noista Kuvista kiitos siis seuraaville : @veerakatariina_ @tiiakyrolainen @annima.h @elisabetpauliina @uber_emeritusprofessori_zeeg @jennariinahaloo @whiskysour19 ja @tiiavehvilainen <3 #ellipsmusic #ellips #ellipsmuisto #yhdennaisenhautajaiset #rocknroll #vallilamusichouse #kiitos p.s jos joku tietää mikä tilanne on kuvassa 6 ni lähetän telepaattisen silmän iskun;)) hahah se oli hauska hetki! <3

A post shared by Ellips (@ellipsmusic) on

Ellipsin soololevy Yhden naisen hautajaiset julkaistiin viime keväänä. Albumin ensimmäisen sinkun, Maailma on rikki, voit kuunnella alta tai suoraan Spotify-palvelusta.

Lue myös: Soololevyn julkaiseva Elli Haloo: "Pari biisiä syntyi todella ahdistavassa olotilassa"

Lue myös: Ellipsin ensimmäinen kappale julki, fanit innoissaan: "Iski ja lujaa"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat