Kuva: AOP

Mariah Carey teki taas Billboard-listahistoriaa! Päihitti muun muassa Madonnan ja Elton Johnin

02.01.2020 15:15 - Iiro Myllymäki

Mariah Careylla on ollut listaykkösiä nyt neljällä vuosikymmenellä.

Poptähti Mariah Carey on tehnyt listahistoriaa joulukappaleellaan All I Want for Christmas Is You. Kirjoitimme jo aiemmin, että kappale nousi Billboard Hot 100 -listan himoitulle ykkössijalle huimat 25 vuotta julkaisunsa jälkeen. Matka ykkössijalle oli ennätyksellisen pitkä, mutta nyt nainen on rikkonut samalla kappaleellaan toisenkin listaennätyksen.

All I Want for Christmas Is You on nyt jo kolmatta viikkoa Billboard-listan ykkössijalla, vaikka joulunaika onkin jo ohi. Näin ollen Careyn kappale on ensimmäinen listauksen 2020-luvun listaykkönen. Tämän myötä Mariah Careylla on ollut listaykköskappaleita Billboard Hot 100 -listalla neljällä eri vuosikymmenellä, mikä on ennätys. Naisen kappaleet ovat olleet listakärjessä 1990-, 2000-, 2010- ja 2020-luvuilla.

Mariah Carey on reagoinut saavutukseensa sosiaalisessa mediassa.

”Jee, me teimme sen!” Carey kirjoittaa.

Samassa päivityksessä nainen huvittaa seuraajiaan myös kysymällä, mitä vuosikymmen edes tarkoittaa. Nainen on tunnettu siitä, että hän ei suostu paljastamaan ikäänsä ja tunnustamaan julkisuudessa ajan kulumista.

Careyn ilakoivan päivityksen voit katsoa alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Kenelläkään muulla artistilla ei ole ollut Billboard-listaykkösiä neljällä vuosikymmenellä. Muun muassa Britney Spears, Christina Aguilera, Madonna ja Elton John ovat saaneet listaykkösiä kolmella eri vuosikymmenellä. Mariah Carey on saanut yhteensä 19 Billboard Hot 100 -listaykköstä. Ainoastaan The Beatlesilla on yksi listaykkönen enemmän.

Lue myös: Mariah Careyn jouluhitti 25 vuotta - kokosimme yhteen 10 yllättävää faktaa

Lue myös: Suorastaan tyrmäävät kurvit! Mariah Careyn ihonmyötäinen mekko imartelee muotoja

Lähde: Billboard

Kilpailut

Uusimmat