Kuva: AOP

Suosikkiyhtye otti lavalle nuoren fanin, jonka soittotaidot yllättivät kaikki - "Poika on mieletön!"

29.11.2019 22:15 - Sallamaari Niittymäki

Samalla yhtye toteutti nuoren miehen pitkäaikaisen haaveen.

Suosittu yhdysvaltalainen rockyhtye The Killers tarjosi ikimuistoisen hetken eräälle fanilleen keikallaan soittaessaan Riptide-festareilla Floridassa viime lauantaina.

Show’n aikana bändin laulajan Brandon Flowersin, 38, huomion kiinnitti yleisön joukossa fani, joka piteli kylttiä, jossa pyysi päästä lavalle soittamaan bändin kanssa. Koska 35000-päinen yleisö osoitti myötämielisyytensä idealle, Flowers päätti toteuttaa pojan toiveen.

17-vuotias Jayson Verebay kiipesi lavalle ja pääsi korvaamaan rumpali Ronnie Vannuccin, 41, yhden biisin ajaksi. Verebay soitti bändin kanssa kappaleen “For Reasons Unknown.”

Hetken sai ikuistettua myös Rolling Stones -lehden toimittaja Tim Chan. Hän jakoi kuvaamansa videon Twitterissä, jossa 17-vuotiaan soittotaidot hämmästyttivät.

”Poika on mieletön! Mikä hetki.”

”Tämä oli mahtavaa.”

”Aww, rakastan tätä.”

Katso video alta. Jos se ei näy, paina tästä.

Myöhemmin esityksen jälkeen Verebay kertoi Rolling Stonen -haastattelussa The Killersin rumpalin Ronnie Vannuccin olevan yksi suurimmista sankareistaan. Hän sanoi valmistautuneensa tämän kaltaiseen tilanteeseen, vaikkei uskonut sen koskaan tapahtuvan.

- Tiesin, että bändi tulee soittamaan kappaleen ja olin juuri harjoitellut soittamaan sen live-versiota. En kuitenkaan uskonut saavani mahdollisuutta soittaa sitä. Luulin, että unohtaisin kaiken, mutta hoidinkin homman.

Verbey kertoi myös hetken olevan tajunnanräjäyttävä.

 - Se oli jotain, josta olen haaveillut kauan aikaa. Se oli uskomattomin kokemus ikinä ja olen yhä sanaton.

The Killersin keikka festivaaleilla tapahtuin vain kaksi päivää sen jälkeen, kun yhtye oli ilmoittanut kuudennesta studio-albumistaan. Se kantaa nimeltä Imploding the Mirage ja julkaistaan keväällä 2020.

Lue myös: Suomi mainittu! The Killers -tähden äiti innostui saunasta niin, että sellainen löytyy jo kotoakin

Lue myös: The Killers -rumpali yhtyeen levyntekoprosessista: "En tekisi uudestaan niin"

Lue myös: The Killersin hittikappale on pysynyt listoilla jo 14 vuoden ajan - arvaatko mikä?

Lähde: People

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat