Kuva: Senja Rapila

Suomalaismuusikko paljastaa, kuinka tapasi Samu Haberin - "Roikuin nilkassa kiinni"

13.06.2019 18:00 - Lauri Kujanpää

Leo lämmittelee Sunrise Avenueta Telia 5G Areenalla.

Sunrise Avenue esiintyy 15. kesäkuuta Telia 5G Areenalla Helsingissä ja yksi lämmittelijöistä on Leo Stillman, 28, artistinimeltään Leo.

Leo kertoo Radio Novan Tytti Kiviharjun haastattelussa, kuinka tutustui Sunrise Avenue -keulakuvaan Samu Haberiin, 43.

Aluksi Leo oli nähnyt Haberin puhumassa eräässä musiikkitilaisuudessa ja päätynyt sitä kautta juttelemaan miehelle. Haber oli kehunut Leon musiikkia ja pyytänyt olemaan yhteydessä, mutta kaksikko ei ollut törmännyt toisiinsa muutamaan vuoteen.

- Kun tein lopulta sitten suomeksi musiikkia, niin aloin törmäilemään Haberiin Helsingin yöelämässä. Yhtäkkiä Haber sitten laittoi minulle viestiä, että olenko menossa Flow-festareille? Sanoin, että ei ole lippua, mutta Haber kertoi järkkäävänsä minulle vip-lipun sinne, Leo kertoo haastattelussa ja jatkaa:

- Vedin siellä aika paljon alkoholia sen koko festareiden ajan ja Samu tuli vasta sunnuntaina mestoille. Olin täynnä rakkautta ja roikuin vain Samussa kiinni. Katsottiin sitten jotain keikkaa yhdessä ja Samu lähti hakemaan meille oluet. Ängin Samun mukaan, vaikka hän ei sitä ehkä halunnut, ja siellä mä roikuin sen nilkassa kiinni ja sanoin, että rakastan sinua.

Lopulta Haber oli hieman turhautunut Leon jatkuvaan roikkumiseen.

- Jossain vaiheessa Samulla tuli mitta täyteen ja hän sanoi, että lopeta se roikkuminen, iilimato! Suutuin ja aloitin yksipuolisen riidan, ja se varmaan vain mietti, että ei hemmetti mikä jätkä. Joku ystäväni sitten kyseli Samulta jossain vaiheessa, että onko hän nähnyt mua. Samu oli vastannut siihen, että ei hajuakaan, missä olen ja toivottavasti ei näe meikäläistä enää koskaan.

Aamulla Leolla oli ollut hieman huono omatunto edellisillasta ja päätti soittaa Haberille.

- Aamulla soitin sitten Samulle takaisin ja pyysin anteeksi käytöstäni. Se onneksi vain nauroi ja sanoi, että nähdäänkö parin viikon päästä: Hän haluaisi alkaa minun managerikseni!

Kuuntele koko tarina alta.

Lue myös: Sunrise Avenuen musiikki pelasti Lauran: "Tatuointi käsivarressa muistuttaa, että elämä jatkuu!"

Lue myös: Sunrise Avenuen lämppärikisa on ratkennut - Planet Case nousee stadionin lavalle!

Kilpailut

Uusimmat