Kuva: All over press

Ariana Granden keikkapaikalla heiluteltiin kyseenalaista kylttiä - tähti kommentoi surullisena

11.06.2019 17:15 - Iiro Myllymäki

Homovastaisen kyltin heiluttelu ei yllättänyt supertähteä.

Poptähti Ariana Grande, 25, on ilmaissut monesti tukensa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille, ja hänen omasta seksuaalisuudestaan on viime aikoina käyty spekulaatiota. Naisen avoin tuki HLBT-ihmisille on aiheuttanut myös vastareaktioita, joista yksi nähtiin lauantaina Atlantassa Granden konsertin yhteydessä.

Keikkapaikan ulkopuolella oli mies, jolla oli mukanaan iso kyltti. Kyltissä nähtiin homoliikkeen tunnusmerkeiksi muodostuneet sateenkaarivärit ja pride-sana. Tässä kyltissä pride-sanan yli tosin oli vedetty viiva osoitukseksi miehen homovastaisuudesta. Protestoija oli tuonut mukanaan myös kaiuttimen ja mikrofonin, joiden välityksellä hän puhui uskonnosta ja väitteli keikkakävijöiden kanssa.

Miehestä kuvattiin videomateriaalia, joka on jaettu Twitterissä. Jos video ei näy alla, pääset katsomaan sen tästä linkistä.

Twitterissä video on päätynyt myös itse Ariana Granden nähtäville, ja nainen on nyt kommentoinut surullisena näkemäänsä.

”Olen surullinen, mutta en yllättynyt tästä. Olen niin pahoillani, että te fanit jouduitte kohtaamaan tällaista. Teemme parhaamme, jotta varmistamme, että tällainen ei toistu. Olen ylpeä teistä, että ette reagoineet väkivallalla. Se ei ole koskaan kannattavaa. Toivon tälle miehelle rauhaa, ja että hänen sydämensä parantuisi”, Grande kirjoittaa twiitissään.

Ariana Grande kirjoittaa vielä lisäksi, että kyseinen protestoijamies on selvässä vähemmistössä mielipiteineen, ja että hänen faninsa ovat rakastettuja ja turvassa.

Ariana Grande kiertää parhaillaan Yhdysvalloissa Sweetener-maailmankiertueellaan. Nainen joutui juuri perumaan kaksi keikkaansa, koska tomaatit olivat aiheuttaneet hänelle allergisen reaktion. Voit lukea aiheesta lisää tästä jutusta.

Ariana Grande saapuu Suomeen konsertoimaan 5. lokakuuta. Naisen suurshow nähdään Helsingissä Hartwall Arenalla.

Lue myös: Ponkkarityylistään tunnettu Ariana Grande sai netin sekaisin esiintymällä hiukset auki - katso

Lue myös: Ariana Granden "hirvittävä" vahanukke herättää epäuskoa netissä - tähdeltä hauska kommentti

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat