Kuva: Shutterstock

Kestäisikö sinun pääsi täyden stadionin? Nyt etsitään lämppäriä Sunrise Avenuelle

19.03.2019 11:00 - Reija Saarinen

Radio Nova ja Sunrise Avenue etsivät nyt lämppäriä yhtyeen Helsingin keikalle.

Oletko aina haaveillut siitä, että saisit nousta lavalle tuhansien ihmisten edessä? Oletko aina halunnut esiintyä ammatiksesi ja koskettaa ihmisiä musiikilasi? Jos vastasit kyllä, kannattaa nyt lukea tarkkaan.

Nyt sinulla on nimittäin mahdollisuus nousta lavalle 15 000 ihmisen eteen. Sunrise Avenue ja Radio Nova etsivät nimittäin yhteistyössä sainaamattomaa artistia tai bändiä, jonka mahdollisuus loistaa olisi osa Sunrise Avenuen Helsingin keikkaa Telia 5G Stadionille 15 kesäkuuta.

- Suomessa on lukuisia artisteja ja bändejä, jotka eivät saa ikinä hyvää näytön paikkaa musiikilleen. Kun edes Euroviisuissa ei uudet nimet pääse esille nykysysteemin myötä, päätimme että annetaan me jollekin seuraavalle staralle oma lavamme käyttöön rakkaan yleisömme edessä. Olisi ihanaa jos jonkun uuden tyypin tai porukan ura saisi tästä viimeisen tarvittavan sysäyksen ja heidänkin unelmansa toteutuisivat, kommentoi Sunrise Avenua laulaja Samu Haber.

Miten sitten voit osallistua?

Lähettäkää kaksi demoa ja videoklippi livevedostanne sekä esittelykirje osoitteeseen toni@comusic.fi 24. toukokuuta 2019 mennessä. Voittaja voi olla bändi, sooloartisti tai mikä tahansa musiikkia esittävä ryhmä. Artistilla ei saa olla sopimusta levy-yhtiön kanssa. Raati (Sunrise Avenue & Radio Nova) valitsee voittajan toukokuun lopussa.

Lisätietoja kisasta pääset katsomaan täältä.

Lue myös: Sunrise Avenue vetää ensi kesänä stadionkeikan Helsingissä!

Kilpailut

Uusimmat