Kuva: Emmi Moilanen

Pyhimys kertoo päiväkodista saamastaan palautteesta - "Lapset voivat kuunnella musiikkiani"

04.02.2019 10:45 - Henna Koste

Suosikkiräppäri oli Emma Gaalan palkintorohmu.

Räppäri Pyhimys eli Mikko Kuoppala kahmi lauantaina järjestetyssä Emma Gaalassa eniten pystejä, kaikkiaan kuusi Emmaa. Hän tiesi etukäteen voittavansa striimatuimman kappaleen Emman. 

- Kuusi on sellainen, mitä kukaan ei olisi voinut edes unelmissaan toivoa, mies sanoi gaalan jälkeen Voice.fi:n haastattelussa. 

Artisti korostaa tekevänsä musiikkia kaikenlaisille ihmisille. 

- Mielestäni lapset voivat kuunnella musiikkiani, vaikka siellä on vaikeita aiheita. Ne ovat sellaisia, että vanhemmat voivat sitten selittää. Musiikilleni ei myöskään ole yläikärajaa, hän toteaa. 

Mies nostaa yhdeksi esimerkiksi Vain elämää -ohjelmaa varten tekemänsä Mulkut-kappaleen, joka on versio Ellinooran Nartut-hitistä.

- Olen aika itsereflektiivinen. Mulkut-biisissäkin sanon, että "lapset laulaa näit laineja välkäl". Päiväkodista tulee palautetta, että tosi moni lapsi sanoo "yhyy, yhyy, yy, ei oo minun syy". Yritän peilaa sitä maailmaa, mitä näen. Tietyllä tavalla otan vastuu, mutta tietyllä tavalla en täysin ota. Maailma on sellainen kuin se on. Olen enemmän tarkkailija kuin minäitsekeskeinen ja rakentaisin tästä jotain brändiä, Pyhimys totesi palkintopöydän ääressä. 

Pyhimys voitti Emmat-pystit kategorioissa Vuoden biisi, Vuoden albumi, Vuoden hip hop, Vuoden striimatuin biisi, Vuoden miessolisti ja Vuoden kotimainen artisti. (kuva: Emmi Moilanen)

Lue myös: Pyhimys kahmi useita Emma-ehdokkuuksia - "Takana on upea vuosi"

Lue myös: Pyhimys uudesta kokoonpanostaan: Minulla on itsevarmempi olo kuin 18 vuoteen

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat