Kuva: Getty Images

Pink ojensi mikrofoninsa 12-vuotiaalle tytölle keikallaan - häkeltyi täysin kuulemastaan

15.05.2018 16:45 - Iiro Myllymäki

12-vuotias Victoria Anthony pääsi toteuttamaan unelmansa ja laulamaan Pinkille.

12-vuotiaan Victoria Anthonyn unelma kävi toteen hiljattain laulaja Pinkin keikalla Kanadan Vancouverissa. Tyttö oli kampanjoinut sosiaalisessa mediassa sen puolesta, että hän pääsisi laulamaan Pinkin kanssa lavalle tämän keikalla. Jotkin kanadalaiset uutismediat uutisoivat kampanjasta, ja tämän myötä tytön toive levisi laajempaan tietoisuuteen. Huffington Post kirjoittaa, että jopa laulaja Sarah Brightman twiittasi Pinkille ja kehotti tätä toteuttamaan tytön unelman.

Victoria Anthony oli valmistanut kyltin, jossa hän kysyi, voisiko hän laulaa Pinkin kanssa. Kylttiin hän oli myös kirjoittanut sosiaalisen median kampanjansa aihetunnisteen #VicAndPink. Tytölle kävi hyvin, sillä Pink tunnisti hänet yleisöstä ja tuli hänen luokseen. Tyttö ei päässyt lavalle asti laulamaan, mutta Pink antoi mikrofoninsa tytölle lavan sivussa ja jäi kuuntelemaan, kun tyttö lauloi hänen Perfect-hittiään. Laulaja reagoi tytön lauluun häkeltyneenä ja ihastellen. Nainen jopa nosteli käsiään ilmaan hämmennyksen merkkinä. Anthonyn laulu sai yleisöltä raikuvat suosionosoitukset, ja Pink kehui tyttöä mahtavaksi. Kaksikko vaihtoi vielä lämpimän halauksen ennen kuin Pink palasi lavalle.

Voit katsoa tytön esityksen alla olevasta twiitistä. Jos twiitti ei näy alla, klikkaa tästä.- Rakastan sinua, Pink totesi tytölle lavalta käsin.

Tyttö on kertonut huikaisevasta kokemuksestaan useissa haastatteluissa, ja hänen videon sisältämä twiittinsä on kerännyt jo yli 14 000 tykkäystä.

 - Olin todella innoissani, koska vihdoin oli saapunut se hetki, jonka eteen olin tehnyt niin paljon töitä. Olin laulaessani vähän surullinen jo siitä, että pian se loppuu, mutta yritin vain nauttia tilanteesta, Victoria Anthony on kertonut News 1130-kanavan aamulähetyksessä.

Lue myös: Pink paljastaa ikävän totuuden musiikkifaneista - "Se ällöttää minua"

Lähteet: Huffington Post, News 1130:n YouTube-video

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat