Kuva: Getty Images

Beyoncé ja Jay Z pudottivat uutispommin, sitten päivitykset poistettiin - fanit vaativat vastauksia

06.03.2018 14:15 - Iiro Myllymäki

Pariskunta julkisti yhteiskiertueen päivämääriä, mutta oliko kyseessä pelkkä vahinko?

Musiikin superpari Beyoncé ja Jay Z saattaa olla lähdössä yhteiselle kiertueelle. Eilen maanantaina kiertueen päivämääriä julkistettiin Beyoncén Facebook-sivulla ja lippupalvelu Ticketmasterin nettisivuilla. Nämä julkaisut kuitenkin poistettiin pian. Vaikuttaa siltä, että tieto kiertueesta julkistettiin vahingossa etuajassa.

Pari on kiertänyt aiemmin yhdessä vuonna 2014 On The Run -kiertueella. Tämänpäiväiset julkistukset koskivatkin On The Run 2 -nimistä kiertuetta. Tuon kiertueen jälkeen sekä Beyoncélta että Jay Z:ltä on tullut uudet albumit, joiden puitteissa kiertue olisi luonnollista järjestää. Beyoncé on tosin kiertänyt jo soolona edellisen Lemonade-albuminsa tiimoilta vuonna 2016.

Uuden kiertueen päivämäärien julkistus sai luonnollisesti kaksikon fanit sekaisin. Fanit ovat innoissaan jakaneet kuvakaappauksia jo poistetuista päivityksistä ja spekuloineet, mitä päivitykset tarkoittivat.

Beyoncé ei ole koskaan aiemmin ollut Suomessa konsertoimassa. Jay Z puolestaan vieraili Suomessa vuonna 2008 RMJ-festivaaleilla.

Lue myös: Beyoncén minimekossa huomio kiinnittyi rintoihin - esitteli tyylinsä kuvasarjassa päästä varpaisiin

Lähde: Unilad

Kilpailut

Uusimmat