Kuva: Senja Rapila

Dingo-yhtyeestä lähtee kaksi jäsentä - "Uudet tuulet puhaltavat"

30.12.2017 13:45 - Iiro Myllymäki

Yhtyeestä lähtevät rumpali ja kosketinsoittaja.

Legendaarinen Dingo-yhtye teki tänä vuonna paluun keikkalavoille alkuperäismiehityksessään. Nyt Dingon Facebook-sivuilla kerrotaan, että nyt kokoonpano muuttuu ja kaksi jäsentä lähtee bändistä pois.

"Vuonna 2018 puhaltavat uudet tuulet ja muutoksia on tiedossa. Näin ollen tiedotamme, että yhtye ei tule jatkamaan nykyisessä kokoonpanossaan. Pete Nuotio tulee jatkossa suuntaamaan musiikilliset ponnistelut hengellisen musiikin tekemiseen sekä vetopasuunan ja jazz-musiikin opiskeluun. Myöskin Quuppa on päättänyt lähteä omalle valitsemalleen tielleen. Kiitos Petelle ja Quupalle hienosta vuodesta ja onnea uusiin haasteisiin!" päivityksessä kirjoitetaan.

Bändi kirjoittaa kuitenkin jatkavansa jäsenistön muutoksista huolimatta. Uutta musiikkia on myös tekeillä. Juha "Quuppa" Seittonen toimi yhtyeen rumpalina ja Pete Nuotio kosketinsoittajana.

Dingo teki vuoden 2017 aikana kesällä festivaalikeikkoja ja syksyllä konserttisalikiertueen. Konserttisalikiertue oli kuitenkin yhtyeelle pettymys, sillä kahdeksasta suunnitellusta keikasta peräti viisi peruttiin taloudellisista syistä. Tästä huolimatta Dingo kiittelee Facebook-päivityksessään vuolaasti fanejaan heidän osoittamastaan tuesta.

"Vastaanotto keikoilla ja kentällä on ollut todella mahtavaa ja merkinnyt koko yhtyeelle paljon! Erityiskiitos sille fanijoukolle, joka uskollisesti on kulkenut mukana keikoilta keikoille, välimatkoista välittämättä!" Dingo kirjoittaa.

Voit lukea koko päivityksen alta. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Dingon miehistön muutoksista kirjoitti ensimmäisenä Iltalehti.

Lue myös: Dingon jäsenet sopivat erimielisyytensä: "Uutta musiikkiakin on tekeillä"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat