Kuva: Senja Rapila

Mihin katosi Suomen edellinen viisuedustaja Norma John? Selittävät hiljaiseloaan Instagramissa

12.11.2017 12:15 - Iiro Myllymäki

"Menetimme suunnan hetkeksi", kaksikko paljastaa uudessa päivityksessään.

Viime toukokuussa käydyssä Eurovision laulukilpailussa Suomea edusti Norma John -duo Blackbird-nimisellä kappaleellaan. Leena Tirrosen ja Lasse Piiraisen kirjoittama ja esittämä utuinen balladi ei päässyt Euroviisuissa finaaliin asti kovista toiveista huolimatta, vaan jäi semifinaalissa sijalle 12.

Euroviisujen jälkeen Norma Johnista ei ole juuri kuulunut mitään. He julkaisivat Blackbird-kappaleesta Piiraisen tekemän remix-version heinäkuussa, mutta uutta musiikkia heiltä ei ole kuultu. Kaksikolla ei ole levytyssopimusta.

Nyt Norma John on kertonut Instagram-päivityksessä, mistä heidän hiljaiselonsa on johtunut. He kertovat, että he ovat Euroviisujen jälkeen kirjoittaneet kymmeniä uusia kappaleita.

”On ollut hankala prosessi miettiä, miten julkaista kappaleita. Mikä kappale, kenen kanssa, miten ja niin edelleen. Alkuperäinen suunnitelma oli julkaista single kesän alussa, mutta sitten asiat muuttuivat hyvin monimutkaisiksi. Meistä tuntui, että kaikki riippui muista ihmisistä ja menetimme suunnan hetkeksi. Mutta kiitos teidän [fanien], tulimme takaisin vahvempina kuin koskaan”, kaksikko kirjoittaa.

Samaisessa päivityksessä Norma John paljastaa matkaavansa joulukuussa Puolaan levyttämään. He aikovat levyttää kappaleen Puolan edellisen euroviisuedustajan Kasia Mosin kanssa. Norma John ja Kasia Mos kilpailivat viime Euroviisuissa samassa semifinaalissa, ja Mos selvitti tiensä kilpailun finaaliin.

Seuraavan singlensä Norma John julkaisee 18. tammikuuta. Voit katsoa heidän Instagram-päivityksensä alta tai tästä linkistä.

Alta voit katsoa sekä Norma Johnin että Kasia Mosin vedot viime Euroviisuista:

Lue myös: Suomen euroviisuedustajaksi suoraan valittu Saara Aalto: "Pystyn vähintään toiseen sijaan!"

Lue myös: Norma John tähtää voittoon Euroviisuissa: "Emme lähde pyytelemään anteeksi"

Kilpailut

Uusimmat