Kuva: Mikko Räsänen

Suvi Teräsniska fanitti teininä Kaija Koota: "Nukuin hänen fanipaita päällään"

11.10.2017 16:15 - Anna Hopi

Teräsniska paljasti yhden lempikappaleistaan Iskelmän haastattelussa.

Iskelmän iltapäivä-ohjelmassa kuullaan arkisin Tärkeimmät -ohjelmasarjaa. Siinä artistit kertovat lempikappaleitaan. Tällä viikolla vuorossa on Suvi Teräsniska, joka paljasti juontaja Satu Kotoselle olleensa nuorempana suuri Kaija Koo -fani. Erityisesti Teräsniska syttyi laulajan Tuulikello-kappaleesta.

- Kaija oli minulle teini-ikäisenä ja vähän nuorempana iso juttu. Tuulikello-kappale vie minut muistoissani 90-luvun loppuun ja 2000-luvun alkuun. Asuimme silloin Kempeleessä ja sain joululahjaksi stereot. Sinne mahtui viisi cd:tä kerralla. Minulla oli Kaija Koon kokoelmalevy ja sain kuunneltua molempia ilman, että piti välissä vaihtaa levyä, Suvi kertoo.

- Muistan, että isäni pilasi minulta toisen levyistä, kun hänellä putosi pikaliimaa levyn päälle. Minua harmitti. Hän meni kauppaan ja osti minulle uuden kokoelmalevyn.

Teräsniska on tavannut artistiuransa aikana Kaija Koota useaan otteeseen.

- Olen joskus sanonut Kaijalle, että äidilläni oli Kaija Koo -fanipaita, mitä pidin yöpaitana. Hän on muistellut tuota jossain haastattelussakin, eli juttu jäi selvästi Kaijan mieleen, Suvi hymyilee.

Iskelmän iltapäivissä kuullaan Tärkeimmät -ohjelmasarjaa joka arkipäivä. Juontajana Satu Kotonen, ja tällä viikolla vieraana Suvi Teräsniska.

Lue myös: Suvi Teräsniska tekee joulukiertueen: "Odotan sitä innolla"

Kilpailut

Uusimmat