Kuva: Mikko Räsänen

Tuure Kilpeläinen MTV:lle: Nöyryyttävä opettaja aiheutti esiintymispelon

15.09.2017 12:38 - Anna Hopi

Kilpeläinen kertoo jännittävänsä edelleen joskus esiintymistä.

Muusikko Tuure Kilpeläinen kertoo MTV:n julkaisemalla videolla pelänneensä pitkään elämässään esiintymistä.

- Yksi pelko, joka on mun elämään vaikuttanut big time, on esiintymisen pelko. Siihen liittyi yksi opettaja ja yksi tietty tapahtuma kouluaikoina, mutta myös muita tilanteita. Sillä opettajalla oli halu nöyryyttää oppilaita, en ollut ainoa, Kilpeläinen avautuu videolla Alasti-klubin juontajalle ja laulaja Elias Kaskiselle.

- Kun piti puhua ihmisten edessä, siitä tuli todella traumaattista. Menit vapinatilaan. Pelko seurasi minua 24-vuotiaaksi. Päätin, että joko tuo pelko määrittää elämääni tai minun on mentävä sitä kohti. Rääkkäsin itseäni fyysisesti ja juoksin itseni hikeen. Oli mieletön tunne, kun sen esiintymisen pelon ylitti.

Kilpeläinen myöntää, että pelko ottaa välillä edelleen otteeseensa.

- Joskus se on tullut pienenä väläykseksenä, jos ollaan esimerkiksi oltu porukassa ja on pitänyt kertoa oma nimensä ja jotain itsestä, niin olen odottanut omaa vuoroani ihan hiessä. Ja sitten tajuan välähdyksessä, että sieltä menneisyydestä tämäkin juontaa juurensa.

Elias Kaskinen & Päivän Sankarit -yhtyettä luotsaava Elias Kaskinen on pitänyt Helsingissä Alasti-nimistä keikkaklubia vuodesta 2014. Kyseinen keikkakonsepti tuodaan televisioon tänä syksynä.

Alasti-klubi-musiikkiohjelman jaksot kuvataan Helsingin Kulttuuritalolla, ja jaksot esitetään vuoden lopussa ensin C More -kanavalla ja keväällä 2018 Subilla. Lue sarjasta lisää täältä.

Lue myös: Laulajakomistus Elias Kaskinen saa oman tv-ohjelmansa - ilmoitti asiasta paidattomalla kuvalla

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat