Kuva: Senja Raipila

Päästäisitkö katuvan Koiran sisään? Karri Koiran uudella singellä ollaan parisuhderiidan keskellä

21.07.2017 08:55 - Anna Hopi

Päästä mut sisään -kappaleessa laulaja on joutunut rappukäytävään, eikä pääse kotiinsa.

Vuonna 2012 julkaistulla esikoisalbumillaan K.O.I.R.A. suureen suosioon noussut Karri Koira on yksi suomalaisen r'n b -musiikin ammattilaisia. Mies tunnetaan tuotannossaan funkahtavista vaikutteista, menokappaleista ja kutubiiseistä, jotka saavat kuulijan pysähtymään lemmen sanoman äärelle. Tähti ei halua jämähtää tietynlaiseen musiikkityyliin, onhan hän jo kerran tehnyt muutoksen räppäristä r'nb-artistiksi.

Räppäri Ruudolfin ja JVG:n useilla kappaleilla featannut tähti julkaisee tänään uutta musiikkia, jossa kuuluu jälleen uudenlainen soundi. Karri itse kutsuu sitä "Future RnB"-nimellä. Päästä mut sisään-kappaleella kuullaan poikkeuksellisesti katuva Koira. Biisin takana on tuottaja Ercola.

Karri Koira kertoi äskettäin Voice.fi.-sivustolle vinkkinsä kiinnostavan ihmisen sulattamiseen.

- Yleensä jengi miettii paljon sellaisia asioita, jotka eivät oikeastaan liity ihmisten kohtaamisen ollenkaan, hän ohjeisti.

- Ei mitään sellaista asennetta, että ”voinko lähestyä tuota ihmistä, sillä on tuon ja tuon näköiset vaatteet”. Jos on kiinnostunut jostain tyypistä, niin antaa vaan mennä, mies kannustaa.

Kuuntele uusi kappale alta.

Lue myös: Karri Koira teki biisin iskemisestä - kuuntele, jos tahdot saada jonkun hurmattua!

Lue myös: Uuden sinkun julkaissut Karri Koira: "En uskonut muusikkouraan"

Lue myös: Miksi et tehnyt uutta musiikkia vuosiin, Karri Koira?

Kilpailut

Uusimmat