Kuva: Mikko Räsänen

Antti Railio tylyttää The Voice of Finland -koneistoa Ilkka-lehdessä: "Tuki puuttuu kokonaan"

26.03.2017 12:15 - Iiro Myllymäki

The Voice of Finland -voittaja sanoo Ilkka-lehden haastattelussa, että kykykilpailun osallistujat jätetään kisan jälkeen oman onnensa nojaan.

Antti Railio voitti The Voice of Finland -kykyjenetsintäohjelman vuonna 2013. Nyt mies sanoo suorat sanat suosikkiohjelman taustalla pyörivästä koneistosta Ilkka-lehden haastattelussa. Laulajan mukaan kilpailun osallistujien potentiaalia ei hyödynnetä, vaan heidät hylätään nopeasti oman onnensa nojaan ja näin heidän uransa "katkaistaan huipulla".

- Laulajia pitäisi tukea, mutta tuki, suunnitelmallisuus ja jälkituotanto puuttuvat kokonaan. Paletin pyörittäjät luottavat siihen, että hyvät tyypit pärjäävät muutenkin. He etsivät vain nopeaa rahaa. Sillä tavalla he pissivät omille nilkoilleen, Railio sanoo Ilkan haastattelussa.

Railio on tyytyväinen omaan urakehitykseensä, mutta häntä harmittaa muiden kykykilpailuosallistujien puolesta. Railiolla oli muusikkoelämästä kokemusta jo ennen The Voice of Finlandia, sillä hän oli toiminut solistina power metal -yhtye Celestyssä. Monet kykykilpailuosallistujat ovat ohjelmaan osallistuessaan häntä kokemattomampia, ja Railio toivookin, että heille annettaisiin enemmän neuvoja ja opastusta.

Railio kertoi Voice.fi:n haastattelussa helmikuussa, että hän pyrkii julkaisemaan uuden albuminsa tämän vuoden aikana. Levyltä on jo julkaistu esimakuna kaksi singleä.

- Todella kovaa kamaa sieltä tulee. Siellä on tulossa hyvää materiaalia! Railio kertoi Voice.fi:lle.

Lue myös: Antti Railion elämäntapoihin iso muutos: "Jätän alkoholin vuodeksi"

Lue myös: Masennusjakso oli lannistaa Antti Railion kuukausi sitten: "Olin menossa taas aika syvälle"

Lue myös: Suomalaisen Idols-voittajan kohtalo surettaa: "Hän ei saanut edes mahdollisuutta!"

Lähde: Ilkka

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat