Kuva: AOP

Suomalaiset surevat yhä kuollutta Idols-tähteä

23.02.2017 20:00 - Mikko Räsänen

Mia Permannon yhdeksän vuoden takainen kuolema koskettaa edelleen

Idols-tähti Mia Permanto kuoli traagisesti 2008 iltana, jolloin hänen oli määrä lähteä levynjulkaisubileisiin juhlimaan albumia, jolla hän on itsekin mukana laulamassa. Voice.fi julkaisi uutisen, jossa muisteltiin Mian elämää ja liian aikaista kuolemaa (lue uutinen täällä). Se levisi torstaina Facebookissa ja uutisen kommentit paljastivat, miten monelle Mia oli lyhyestä urastaan huolimatta merkityksellinen artisti ja miten hänen poismenonsa nosti yhä tunteet pintaan.

"Kenenkään laulajan menehtyminen ei oo koskettanut mua niin kuin Mian. Itku tulee edelleen pelkästä ajattelusta tai Mian kuvan näkemisestä...", Jasmin Anniina kirjoittaa Voice.fi:n Facebookissa ja on saanut kommentilleen jo 16 tykkääjää muista samoin ajattelevista.

"Tuo oli niin surullinen juttu. Niin hieno tyyppi ja hieno laulaja. Oli mun suosikki siinä idolsissa", Ari-Pekka Lamminen kirjoittaa Iskelmän sivuilla. 

"Muistan kun tapasin tän naisen vähän ennen tätä tapahtunutta ja kirjoitti kajaalilla mun ja kaverin poskeen nimmarit ja oli muuten tosi ihana nainen! r.i.p Mia", Amira Straji jakaa oman muistonsa. 

"Tää kyllä pysäytti. Niinkuin Amy Winehousen kuolema. Olisi varmasti päässyt vielä pitkälle ellei viikatemies olisi puuttunut peliin...", Jaska Riuttama miettii. 

"Mia ei unohdu <3 Vähän väliä kuuntelen hänen lauluaan Youtubesta", Anne Sääskilahti kertoo. 

Lue Miasta ja kuuntele hänen kappaleitaan seuraavasta artikkelista: Suomen Idolsin tragediasta 9 vuotta: Laulajan piti tulla levynjulkaisubileisiin - löytyi kuolleena

Onko sinulla muisto Miasta? Jaa se hänen muistokeskustelussaan täällä.

Idols-finalisteja vuodelta 2007. Vasemmalta: Mia Permanto, Kristian Meurman, Ari Koivunen, Panu Larnos, Anna Abreu ja Kristiina Brask. (kuva: AOP)

Lue myös: Suomalaisen Idols-voittajan kohtalo surettaa: "Hän ei saanut edes mahdollisuutta!"

Kilpailut

Uusimmat