Kuva: YouTube

Ysärifestarin artistikattaus täydentyi todellisilla timanteilla - katso uusimmat kiinnitykset

16.12.2016 19:20 - Mika Parikka - Luettu 3 825 kertaa

Go 90's -festivaalia juhlitaan peräti neljällä eri paikkakunnalla. Luvassa on erittäin mielenkiintoinen kattaus jokaiselle ysärifanille.

Ensi kesän ehdottomin ysärifestivaali Go 90's on julkaissut tukun uusia artisteja. Festivaalille oli jo entuudestaan kiinnitetty comebackin tekevä Raptori, Mr. President, 2 Unlimited ja DJ Oku Luukkainen. Nyt festivaali vahvistui entisestään kolmella artistilla.

Uusimmat kiinnitykset ovat Calcutta -hitistään tunnetty Dr. Bombay, 2. Maanantai sekä legendaarinen Taikapeili, joka muistetaan ehkä parhaiten kappaleestaan Jos sulla on toinen. Kaikki artistit esiintyvät kaikilla paikkakunnilla. 

Go 90's -festivaalin ohjelmapäällikkö, Radio Novalla supersuosittua Retroperjantai -ohjelmaa juontava Oku Luukkainen on kiinnityksistä enemmän kuin mielissään:

- Kukapa ei muistaisi Dr. Bombayta? Olisin halunnut olla kärpäsenä katossa, kun tyypit ovat tulleet siihen lopputulokseen, että intialainen taksikuski voisi olla loistava hahmo tehdä musiikkia. Mutta kuten kaikki tietävät, niin hommahan on menestys! Ilolla myös otan vastaan Taikapeilin ja 2. Maanantain, jotka tarjoilevat festivaaliyleisölle paljon toivottua kotimaista nostalgiaa.

Festivaalin tarjonta ei suinkaan ole vielä tässä, vaan artisteja tullaan julkistamaan vielä lisää. Go 90's juhlitaan kaikkiaan neljällä eri paikkakunnalla Turussa, Tampereella, Imatralla sekä Joensuussa ensi kesänä. Tarkemmat tiedot festivaalin ajankohdista voit katsoa täältä

Lue myös: Raptori tekee comebackin! Neljä erikoiskeikkaa ensi vuonna

Lue myös: Ysärihittilevy nousi Suomen listakärkeen - Oku Luukkainen hämmentyi kiitoksista

Lue myös: 83-vuotias hampaaton mies soitti radioon - juontaja ja kuulijat liikuttuivat

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat