Kuva: Senja Rapila

Dave Lindholmia pidetään vaikeana ihmisenä: "Jos ei kaikennäköiseen suostu, saa helposti sen leiman"

21.12.2016 13:15 - Senja Rapila

Suomalaismuusikko julkaisi uuden V. -albuminsa joulukuun alussa.

Legendaarinen suomalaismuusikko Dave Lindholm, 64, paljasti Radio Cityn haastattelussa, että häntä pidetään ajoittain vaikeana ihmisenä. Osasyy siihen on se, ettei hän lähde mukaan kaikkiin ehdotettuihin projekteihin.

- Lyhyesti sanottuna jos ei kaikennäköiseen suostu, saa helposti vaikeen leiman. Kyllä mä teen omat hommani mahdollisimman helpoksi. Niiden ihmisten kanssa, joiden kanssa teen hommia, niin en mä nyt mitään vaikeuksia aiheuta tahallaan, Lindholm kertoi Radio Cityn juontajalle Petra Piiparille.

- Lähinnä siitä kun ei mene mukaan niin moneen juttuun, niin ajatellaan että on vaikea. Pitää kuitenkin ottaa huomioon, että se vie aikaa aika paljon että edustaa jotain, millä ei ole mitään tekemistä oman tekemisen kanssa.

"Ihminen on erehtyväinen"

Haastattelun ohella ilmenee myös, että Lindholm on elämänsä aikana hylännyt monta hyvää biisi-ideaa ja -aihiota, joilla on ollut potentiaalia. Vaikka projekti on aloitettu yhteistuumin, loppupeleissä Lindholm on kuitenkin päättänyt, ettei hän halua viedä kyseisiä projekteja finaaliin asti omien periaatteidensa tai muiden syiden vuoksi.

- Ihminen on erehtyväinen ja siinä mielessä olen ihan tyypillinen ihminen. En kuitenkaan kadu mitään tuollaisia juttuja, koska musiikki on mennyt eri suuntaan, Lindholm kommentoi.

Dave Lindholmin uusi V. -albumi julkaistiin 2. joulukuuta.

Kuuntele Radio Cityn Viikonloppua la-su kello 12-18.

Lue myös: Yö erotti kitaristin ja basistin - näin Olli Lindholm kommentoi

Lue myös: Emma-ehdokkaat julki - Stam1nalle hurja määrä ehdokkuuksia

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat