Kuva: AOP

Laulajalupaus Emma, 26, löysi oman voimansa: "Elin ennen elämääni muiden halujen mukaan"

25.11.2016 09:50 - Anna Hopi

Kiusatuksi elämässään tullut laulaja Emma sanoo käyneensä pitkän tien rohkeuteen ja mielenrauhaan.

The Voice of Finland -ohjelman viidenneltä tuotantokaudelta tuttu Emma kilpailee UMK-kilpailussa Circle of Light -kappaleella. Hänen mukaansa kappale auttaa niitä, jotka ovat kokeneet menneisyydessään rankkoja asioita.

- Jos ihminen käy läpi murheita, suruja, pelkoja, hänen kannattaa kuvitella ympärilleen suojaava valokehä, jonka sisällä hän on turvassa. Ihan sama mitä pahoja asioita on ulkopuolella, ne eivät pääse läpi valokehästä. Uskon, että ihmiset pystyvät kansallisuudesta huolimatta samaistumaan aiheeseen, sanoo Emma.

Laulaja myöntää olevansa spirituaalinen persoona, joka hakee voimaa intuitiosta ja myönteisistä ajatuksista.

- Olen ihmisenä ujo, koska kävin nuorena läpi murheita ja surullisia asioita. Olen vetäytynyt kuoreeni, enkä ole uskaltanut näyttää ihmisille, kuka olen. Olen kuitenkin nyt löytänyt oman valokehäni, ja se on tehnyt minusta vahvan.

"Olen herkkä ihmisten energioille"

Emma sanoo olleensa aina herkkä aistimaan ihmisten tunteita ja ajatuksia.

- Huomaan energia eniten, kun menen lavalle. Saan energiaa ihmisistä. Sytyn eloon. Sitä tunnetta on vaikea selittää, mutta uskon todellakin energioihin, sanoo Emma.

- Joskus ihmisjoukossa myös väsyn, ja jos joku ihminen säteilee negatiivisuutta, tunnen sen myös. Silloin luon suojaavan valokehän, ja jatkan matkaani. Jos on paljon hyvää energiaa, haluan antaa omaa positiivista energiaani ihmisille. Se on minun supervoimani.

Circle of Light -kappale on Emmalle henkilökohtainen sanomaltaan.

- Kappaleessa on lohdullinen sanoma. Kaikki järjestyy. Tilanteista pitää selvitä. Ajatuksen voimalla kestämätön tilanne muuttuu sellaiseksi, että selviät siitä.

"Elin ennen elämääni muiden halujen mukaan"

Emma sanoo käyneensä pitkän tien, että uskaltaa nyt olla oma itsensä.

- Elin ennen elämääni muiden halujen mukaan. Huomasin, että tämä on oma elämäni ja päätän siitä. Siitä syntyi se rohkea Emma, joka en ole aikaisemmin ollut. Olen ylpeä, että uskallan nyt olla oma itseni.

Vahvistavaksi kokemukseni hän nimeää The Voice of Finland -kilpailun, josta sai oppia siitä, miten TV-kameroiden edessä esiinnytään.

Hän nimeää omiksi esikuvikseen Freddie Mercuryn, Beyoncen ja Whitney Houstonin. Heissä parasta on upea soundi, joka pysäyttää.

Emma toivoo olevansa jonain päivänä myös esikuva ihmisille.

- Jos voitan UMK-kilpailun, haluan halata äänestäjiäni, ja teen parhaani, että voitan Euroviisut. Haluan ennen kaikkea tsempata ihmisiä eteenpäin!

Lue myös: UMK-komistukset Günther ja D'Sanz: "Suomalaiset naiset ovat vahvoja ja seksikkäitä"

Kilpailut

Uusimmat