Ysärifanien ilonpäivä: 2 Unlimited ja Mr. President Suomeen!

11.11.2016 19:30 - Mikko Räsänen - Luettu 3 118 kertaa

Go 90's -festivaali tiedotti uusista artistikiinnityksistä tänään.

Ensi kesän suuri ysärifestivaali Go 90's järjestetään Imatralla, Joensuussa, Tampereella ja Turussa. Nyt tapahtuma on vahvistanut artistikattaustaan, sillä tänään varmistui, että kaikilla neljällä paikkakunnalla esiintyvät eurodancen suurimpiin nimiin kuuluvat 2 Unlimited ja Mr. President. 

Tähtikattausta vahvistaa myös Suomen ylivoimaisesti suosituinta ysäriohjelmaa Retroperjantaita juontava Oku Luukkainen, joka heittää dj-settinsä kaikilla neljällä paikkakunnalla. 

- Talvi ei ole vielä edes alkanut, ja minä odotan jo kesää, että päästäisiin aloittamaan neljän Go 90's -tapahtuman putki, Luukkainen intoilee.

Tuoreisiin artistikiinnityksiin hän on enemmän kuin tyytyväinen. 

- 2 Unlimited oli ehkä se Euroopan kovin eurodance-yhtye 1993-1995. Mr. Presidentin kovimmat suosion vuodet olivat 1996-1997, milloin Coco Jambo oli varmaan yksi soitetuimmista kappaleista, Luukkainen kertoo.

- Nämä bändit ovat jättäneet lähtemättömät muistijäljet 90-luvulla nuoruuttaan eläneisiin ja kuuluvat myös genren suurimpina niminä nuorempien fanien suosikkeihin. Hienoa, että molemmat on nyt saatu kiinnitettyä. 

Kuuntele alta 2 Unlimitedin ja Mr. Presidentin tunnetuimmat kappaleet.

Go 90's -festivaali pudotti jo aikaisemmin todellisen pommin vahvistamalla, että legendaarinen Raptori tekee ensi kesänä paluun esiintymällä Go 90's -tapahtumissa. 

Go 90's -festivaalien ajat ja paikat ovat seuraavat:
Imatra, Virranpuisto 30.6.-1.7.
Joensuu, Laulurinne 30.6.-1.7.
Tampere, Ratinanniemen puisto 4.-5.8.
Turku, Linnanpuisto 4.-5.8.

Lue lisää ja osta liput osoitteesta go90s.fi.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat