Kuva: AOP

Vakavasti sairas Queen-tähti perui kaikki keikat - "Sairaus tuhoaa energiani ja tahtoni!"

21.10.2016 19:00 - Mikko Räsänen

Queen-kitaristi Brian May julkaisi terveydentilaansa koskevan tiedotteen nettisivuillaan.

Queen-yhtyeen legendaarinen kitaristi Brian May on sairastunut ilmeisen vakavasti. May kertoi sairaudestaan nettisivuillaan. Hän ei paljasta, mistä sairaudesta on kyse, mutta antaa ymmärtää kärsineensä siitä jo jonkin aikaa. Hän on nyt perunut sairauden takia joulukuulle suunnitellut esiintymiset, joten ilmeisesti kyse on sairaudesta, josta toipuminenkin vaatii ptikään. 

"Olen kärsinyt sitkeästä sairaudesta, joka tuhoaa energiani ja tahdonvoimani", May kirjoittaa ja kertoo, ettei keikkojen peruminen ollut helppo päätös.

"Olen tuskaillut tämän päätöksen kanssa pitkään, mutta lopulta sen tekeminen oli välttämätöntä. Nyt olen tilanteessa, missä en pysty luottamaan siihen, että voin esiintyä sovituilla keikoilla sillä tasolla, mitä me kaikki odotamme."

Vaikka May ei mainitse sairautta nimeltä, ovat jotkut fanit arvelleet, että kyse on masennuksesta. May on kertonut julkisesti kärsineensä masennuksesta uransa aikana ja harkinneensa pahimmillaan itsemurhaa. Mayn pelastukseksi koituivat lopulta hänen lapsensa, sillä vaikka hänellä oli itsetuhoisia ajatuksia, ei hän halunnut tehdä itsemurhaa, koska tiesi, miten paljon sillä satuttaisi läheisiään.

Katso alta video, jossa May puhuu aiemmasta masennuksestaan.

Lähde: Brianmay.com

Lue myös: Kaisaniemen illassa se todistettiin: Queen on maailman paras yhtye!

Lue myös: Queen julkaisee uuden kappaleen - laulajana Freddie Mercury

Lue myös: Queen-yhtyeen salatut biisiaarteet - kuuntele 10 kappaletta, joita suuri yleisö ei tunne

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat