Kuva: All Over Press

Demi Lovatolta yllättävä ilmoitus: "Minua ei ole tarkoitettu tälle alalle"

05.10.2016 18:45 - Elisa Jalasjoki

Laulaja on kyllästynyt negatiiviseen huomioon mediassa.

Tunnettu laulaja-lauluntekijä Demi Lovato ilmoitti eilen Twitterissä seuraajilleen, että häntä tuskin tullaan näkemään otsikoissa vuonna 2017. Lovato toteaa julkaisemassaan twiitissä näin:

”Niin innoissani vuodesta 2017. Aion ottaa etäisyyttä musiikista ja valokeilassa olosta... Minua ei ole tarkoitettu tälle alalle eikä mediaan". 

Lovato vastasi myös fanille, ettei tiedä vielä aikooko myöhemmin muuttaa päätöstään.

"En tiedä. Se ei enää tunnu sen arvoiselta. Jos rehellisiä ollaan, mielummin teen hyväntekeväisyystyötä", Lovato twiittasi vastaukseksi asiaa pohtineelle fanille.

Viime päivinä Lovato on ajautunut myös otsikoihin kommentoituaan laulaja Taylor Swiftin tekemisiä.Hän kritisoi tätä muun muassa siitä, että tämän Bad Blood -musiikkivideolla esiintyneet naiset olivat epätodellisen täydellisiä. Myöhemmin tähti kuitenkin totesi, että saattoi puhua haastattelussa ohi itse asian, mutta ei perunut kantaansa. 

Lovato kuitenkin hermostui puheidensa nousemisesta mediaan ja kysyi muun muassa, että eikö kenelläkään ole muita asioita mistä huolehtia kuin siitä mitä hän haastatteluissa sanoo.

Useat Lovato-fanit ovat osoittaneet mieltään esimerkiksi Twitterissä siksi, että negatiivinen huomio mediassa on ajanut tähden nyt toistaiseksi alalta.

Lähteet: Fuse Tv , Mirror

Lue myös: Fani piirsi Demi Lovatosta kuvan - laulajatar suuttui vääränlaisesta ulkomuodosta

Kilpailut

Uusimmat