Kuva: Mikko Räsänen

Diandra: "Jare antaa maailman parhaat vinkit"

19.09.2016 18:15 - Reija Saarinen

Diandran uusi tyyli on muuttunut aikuisemmaksi.

Vuonna 2012 nuoren Diandran, 22, elämä muuttui. Tuolloin hän voitti Idols-ohjelman kuudennen tuotantokauden ja aloitti uransa musiikkimaailmassa.

Vuodet ovat kuluneet ja nuoren tähden elämässä on muuttunut paljon. Niin musiikissa kuin sisäisessä maailmassakin.

- Minulle on tullut vuosien varrella todella paljon lisää itsevarmuutta. Tiedän nykyään paremmin mitä haluan. Toki vieläkin on hetkiä, jolloin pitää pysähtyä pohtimaan sitä, mitä oikeasti itse tahtoo. Olen myös oppinut sanomaan ei. Ymmärrän, ettei kaikkeen tarvitse suostua.

- Uusissa kappaleissa eli Nadaassa ja Huitoossa sen sijaan on huomattavissa pieni suunnanmuutos. Musiikki on hieman aikuisempaa.

Uran varrella Diandran elämässä on ollut paljon vanhempia konkareita, jotka ovat auttaneet häntä eteenpäin. Yksi suurimmista ja tärkeimmistä on Jare Tiihonen eli Cheek, jonka kanssa Diandra on tehnyt myös yhteistyötä.

- Jarelta voin kysyä aina, jos on jotain kysyttävää. Häneltä saa maailman parhaat vinkit. On todella tärkeää, että elämässä on sellaisia ihmisiä, joilta voi kysyä apua. Toki haluaisin sanoa, että tiedän paljon, mutta kyllä he tietävät vielä paljon enemmän. Vinkkien pyytäminen ei onneksi ole ollut minulle koskaan vaikeaa.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat