Kuva: AOP

Apulanta-elokuva jännittää bändin jäseniä: "Tuukka Temosen versio meistä"

11.07.2016 14:30 - Anna Hopi - Luettu 143 kertaa

Apulanta-yhtyeen rumpali Sipe Santapukki on tyytyväinen elokuvan roolivalintoihin.

Apulannasta kertovat Teit meistä kauniin -elokuva tullaan näkemään elokuvateattereissa 7. syyskuuta. Rumpali Sipe Santapukki kertoi Iskelmäfestivaaleilla, millaisin ajatuksin bändi elokuvaa odottaa.

- Olemme olleet aika vähän mukana elokuvan teossa. Se on Temosen Tuukan leffa. Hänen käsikirjoitus ja ohjaus. Niisku Haapala taisi olla virallinen käsikirjoittaja, mutta se on silti Tuukan näkemys meidän bändistä ja 90-luvun alusta Heinolassa. Mukana on paljon fiktiota ja voidaan sanoa, että elokuva korkeintaan perustuu tositapahtumiin, kertoo Santapukki.

- Meillä on kyllä todella hieno tarina, ja se olisi sitä silloinkin jos olisi puhuttu pelkästään totta. En ole tosin nähnyt lopullista versiota, joten paha sanoa, millainen se on. Emme ole vaikuttaneet sisältöön kovin paljoa Tonin kanssa. Otamme leffan vastaan.

Apulannan tämänhetkinen miehistö antoi Temoselle luvan tehdä elokuvan, mutta Santapukki muistuttaa, että heillä ei ole kuitenkaan aavistustakaan, mitä valkokankaalla tullaan syyskuussa näkemään.

- Tämä on tällainen kauhun tasapaino. Tottakai se jännittää! Mutta elämässä pitääkin olla kaikenlaisia erikoisia tilanteita, hymyilee mies.

"Roope Salminen nosti Antin hahmon ylikorostuneeksi"

Rumpali kertoo olevansa todella tyytyväinen elokuvan näyttelijävalintoihin.

- Teppo Manner, joka meitsiä esittää, on huippumies ja oikea tyyppi siihen paikkaan. Sympaattinen mies ja idealisti. Mimosa Willamo on pelottavallakin tavalla Mandyn näköinen, toteaa mies.

- Roope Salminen oli niin kova, että hän nosti omalla näyttelijätyöskentelyllään Antin roolin vähän ylikorostuneeksikin verrattuna tosielämään.

(kuva: AOP)

Kilpailut

Uusimmat