Kuva: AOP

Solvattu kenkämalli lienee nyt suositumpi kuin koskaan ja siihen on kaksi syytä - Heidi Klumkin esitteli tyylinäytteensä

13.08.2021 21:15 - Henna Koste

Tähdet osoittavat, että crocseissa voi köpötellä postilaatikkoa ja lähikauppaa pidemmälle.

Kukapa olisi arvannut, että pihakengiksi mielletyt muoviset pistokkaat olisivat tyylikkyyden merkki? 2000-luvun alussa päivänvalon nähneet Crocs-kengät ovat olleet hitti, vaikkakin niitä on tasaiseen tahtiin myös parjattu rujon ulkomuotonsa vuoksi. 

Muotialusta Lyst raportoi, että crocsien kysyntä on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuonna. Liekö syynä koronapandemian tuoma mukavuudenhaluisuus, sillä myös Birkenstockin terveyssandaalit ja Niken lenkkarit ovat nostaneet suosiotaan entisestään. Varmasti myös supertähtien esimerkki kasvattaa muovikenkien suosiota. Muun muassa Justin BieberPharrell Williams ja Ariana Grande luottavat crocsien voimaan ja näyttävät sen myös somekuvissaan. Tällä viikolla mutkattoman muovikenkätyylinsä esitteli huippumalli Heidi Klum. Malli tunnetaan värikkäänä pukeutujana ja hän pukeutui tälläkin kertaa tyylilleen uskollisesti. Tähti yhdisti keltaiset paksupohjaiset pistokkaat neonväriseen haalariin. Tästä ei asu mukavammaksi muutu. 

Tällä hetkellä juurikin paksupohjaiset crocsit ovat iso hitti. Muotiväki näytti vihreää valoa paksupohjaisille crocseille, kun brändi teki yhteistyömalliston espanjalaisen luksusmuotitalo Balenciagan kanssa. Yhteistyömalliston kengillä riitti kysyntää, vaikka popojen hinta kohosi satoihin euroihin. 

Lue myös: Syksyn neulemuodissa on juju, joka tekee siitä mukavimman trendin ikinä - katso vaikka

Kilpailut

Uusimmat