Kuva: AOP

Lady Gagan megakorot käänsivät katseet - muistatko tähden korkeimmat korot, jotka näyttivät uhmaavan fysiikan lakeja?

30.07.2021 09:15 - Henna Koste

Lady Gaga viihtyy killerikoroissa.

Suosikkilaulaja Lady Gaga, 35, tunnetaan näyttävästä tyylistään ja etenkin päätä huimaavasta kenkäkokoelmastaan. Tähden ohjenuora kenkiä valitessa lienee "mitä korkeampi korko, sen parempi". Tällä kertaa Gaga kuvattiin keskellä New Yorkia, kun hän kiinnitti kaupunkilaisten huomion yli 20 senttiä korkeilla koroillaan. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lady Gaga rakastaa näyttäviä kenkiä ja etenkin platform-pohjia. Yksi laulajan ikimuistoisimmista tyyleistä vie aikamatkalle 10 vuoden taakse. Tuolloin Gaga poseerasi ikonisen valokuvaajan Annie Leibovitzin kameran edessä. Samalta illalta on julkaistu kuvia, jossa Gagaa kannetaan korkeissa koroissaan.

Killerikorot ovat japanilaisen kenkäsuunnittelija Noritaka Tatehanan käsialaa. Saman designerin kenkiin Gaga on luottanut monia kertoja.

Lady Gaga vuonna 2011. Onko hurjempia platformeja nähty? Kengillä kävely on varmasti haastavaa, sillä painopiste on vain päkiän alla. (kuva: AOP)

Ei ole uusi ilmiö, että tähdet kärsivät näyttävien asujensa eteen. Onko se sen arvoista? Sitä on vaikea sanoa. Kerroimme aiemmin, mitä kaikkea Kim Kardashian teki Met Gala -asunsa eteen. Korsettimekon pukemiseen vaadittiin avuksi kolme miestä, ja Kardashian joutui opettelemaan oikeanlaista hengitystekniikkaa pitääkseen pukuaan. 

Lue myös: Pue korsetti Abreun tapaan - maailmantähdetkin suosivat tyyliä, jossa korsetti tuo asuun jujun

Lue myös: Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää syksyn asustemuodista - neljä kuumaa tärppiä

Kilpailut

Uusimmat