"Erinomainen hinta-laatusuhde!" - Testasimme 9 meikkivoidetta ja yllätykseksemme edullisin voitti

20.10.2019 18:15 - Henna Koste

KORENTO Age Defying Serum Foundation-seerumimeikkivoide, 39 e.

Tuote sopi kuin nakutettu pintakuivalle iholleni. Olen 47-vuotias ja ihoni on hyvässä kunnossa, joten tämä sopi minulle myös keveytensä ansiosta. Jos kaipaa peittävämpää meikkivoidetta, niin tämä ei ole siihen tarkoitukseen hyvä. Testasin seerumimeikkivoidetta kolme viikkoa ja ihoni selvästi nautti kevyestä ja hoitavasta tuotteesta. Käytän tuotteen taatusti loppuun.

Arvio: 8,5

(kuva: Valmistaja)

Couvrance Fluid Foundation Corrector, 19,50 e.

Kyseessä on ohut, melkein rasvaton värivoide, joka soveltuu täydellisesti herkkäihoiselle. Tuote ei nimittäin sisällä hajusteita ja on muutenkin suunniteltu herkkähipiäisen tarkoituksiin.

Värivoide lupaa jättää iholle mattapinnan ja sen luvataan myös kestävän vettä, hikoilua sekä hankausta. Se sisältää myös aurinkosuojan. Lupaukset eivät ole tuulesta temmattuja, sillä tämä osoittautui todella hyväksi perustuotteeksi.

Kyseinen värivoide soveltui täydellisesti atooppiselle iholle. Se levittyi hyvin ja peitti kevyesti. Keveytensä vuoksi sitä ei voi suositella hänelle, joka haluaa enemmän peittävyyttä. Kevyen peittävyyden ystävälle sen sijaan oiva valinta.

Arvio: 8,5

(kuva: Valmistaja)

ORIFLAME Giordani Gold MasterCreation -seerumimeikkivoide SK 18, 35 e.

Lupaus: Meikkivoide lupaa luoda virheettömän näköisen ihon sekä luonnollisen lopputuloksen. Koostumus sisältää myös nuorekkuutta ylläpitävää teknologiaa, jonka on todistettu kirkastavan ihoa välittömästi. Tuote sisältää myös suojakertoimen 18 ja saasteilta suojaavia filttereitä.

Meikkivoiteen koostumus on paksuhko – paljon paksumpi, mihin olen BB-voiteen käyttäjänä tottunut. Levityksen jälkeen tuote jäi kuitenkin hyvin kevyen tuntuiseksi iholle, eivätkä kasvot ole tuntuneet tai näyttäneet missään vaiheessa päivää kakkumaisilta.

Jotta sain peitetyksi pintakuivuuteen taipuvaisen sekaihoni, johon on puhjennut nyt myös stressin seurauksena normaalia enemmän finnejä, tarvitsin meikkivoidetta muutamien pumppauksien verran. Ongelmakohdat kuitenkin jäävät peittoon hyvin, kun meikkivoidekerroksen viimeistelee puuterilla.

Tuote pysyy iholla kauniina pitkään, tosin oma sekaihoni vaati puuterilla fiksausta työpäivän jälkeen. Meikkivoiteessa on myös levitysvaiheessa selkeästi havaittavissa oleva tuoksu, mutta itseäni se ei häirinnyt. Hyvä perustuote arkeen ja juhlaan, ja voide jäi testauksen jälkeen jokapäiväiseen käyttöön itselleni.

Arvio: 8½.

(kuva: Valmistaja)

Estée Lauder, Double Wear Makeup, 50 e.

Meikkivoide lupaa virheettömän, luonnollisen ja mattapintaisen lopputuloksen, joka kestää koko päivän. Ja lupauksensa meikkivoide myös pitää. Meikkivoide levittyy hyvin ja tekee ihosta heti mattapintaisen. Se peittää hyvin ihon virheet ja tasoittaa myös hyvin ihon sävyä.

Parasta on se, että tämä meikkivoide todellakin kestää hikoilun ja syyssateet ja aamulla laitettu meikkivoide on vielä illallakin paikoillaan.

Yhdellä sanalla tuotetta voisikin kuvailla sanalla, täydellinen. Tämä on testin arvokkain meikkivoide, mutta pitkälti hintansa arvoinen. Se peittää, kestää ja antaa mattapinnan. Miinuksena tosin mainittakoon, että voiteessa on melko voimakas tuoksu, joka kuitenkin hälvenee hetkessä. Pieni miinus myös siitä, että pumppuosa täytyy ostaa erikseen. Myöskään kevyen meikin ystävälle tämä ei ehkä se paras valinta, juuri peittävyytensä vuoksi. 

Arvio: 9+ 

(kuva: Valmistaja)

LUMENE Blur pitkäkestoinen meikkivoide SK 15, 16,90 e.

Lupaus: Meikkivoide lupaa pitkäkestoisen ja peittävän lopputuloksen, joka myös häivyttää ihohuokosia sekä ihon pieniä virheitä. Puolimatan lopputuloksen pitäisi kestää hyvänä jopa 16 tunnin ajan. Suojakertoimen 15 sisältävä voide sopii kaikille ihotyypeille, ja meikkivoide on 100% vegaaninen.

Testin edullisemmalla voiteella on kevyt koostumus ja se levittyi iholle helposti sekä tasaisesti. Kevyestä koostumuksestaan huolimatta voiteessa on hyvä peittävyys, joka häivytti punoituksen. Viimeistelin pohjameikin kevyellä kerroksella puuteria ja ennen levitystä lisäsin t-alueelle primeria.

Katsoin aluksi, että voiteen sävy on hieman liian tummahko iholleni, mutta sävy sulautuu ihonsävyyn hyvin, josta annan plussaa. Tuote tuntuu iholla hyvältä koko päivän ajan, tosin siistin lopputulosta noin puolessa välissä päivää puuterilla.

Suosin meikkipussissani eläinkokeetonta kosmetiikkaa ja Blur-meikkivoide on 100% vegaaninen. Tuote on myös hajusteeton, ja suosittelisin voidetta myös hyvää perusmeikkivoidetta etsivälle ystävälle. Erinomainen hinta-laatu-suhde!

Arvio: 9,5

(kuva: Valmistaja)

Lumenen Blur-meikkivoide ihastutti peittävyydellään ja pysyvyydellään, mutta myös hinnallaan ja vegaanisuudellaan. (kuva: Emmi Moilanen)

Lue myös: Täydellisen sileä iho - valitsimme 10 suosikkituotetta, jolla pääset karvoista eroon näppärästi

Lue myös: Onko tuplapuhdistus todella tarpeellinen? 3 totuutta ihonhoidosta

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat