Kuva: Shutterstock

Teetkö yleisen virheen alushousuostoksilla? Löydä imarteleva malli helposti

03.10.2019 18:45 - Henna Koste

Erilaiset materiaalit vaikuttavat paljon alushousujen istuvuuteen, joten niitä ei kannata ikinä ostaa sovittamatta.

Rintaliivien ostaminen on monelle iso ponnistus. Kun sopivat ovat viimein löytyneet, moni meista nappaa rekistä mukaan liivien väriin mätsäävän alaosan sen kummempia miettimättä. Kuten rintaliiveissäkään, alushousuissa ei ole yhtä ainoaa oikeaa mallia, joka sopisi jokaiselle.

- Meillä kaikilla on erilaiset lantiot, peput ja olemme eri pituisia ja muotoisia, Suomen Change Lingerien maajohtaja Marjo Topi muistuttaa.

Alushousut tulisi aina valita käyttötarkoituksen ja vaatteiden mukaan. Topi toteaa, että alushousut tulee valittua usein nopeasti periaatteella ”olen aina käyttänyt noita”.

- Alushousut pitää aina sovittaa. Erilaiset materiaalit vaikuttavat istuvuuteen. Hyvin joustava materiaali istuu pyllyn päällä toisen tavalla kuin jos se on vaikka gipyrpitsiä, joka on napakampaa, Topi korostaa.

Hän muistuttaa, että esimerkiksi hyvin tiukassa kotelomekossa alla voi olla paikallaan muotoileva alushousu, joka saa mekon näyttämään ehkä entistäkin paremmalta.

Changen 15-vuotisnäytöksessä Kööpenhaminassa lavalle nousi loppuhuipennuksena 88 eri kokoista naista. Yhtä monta kuppikokoa löytyy merkin valikoimista. (kuva: Henna Koste)

Musta on ikisuosikki alusvaatetrendeissä. (kuva: Henna Koste)

Lue myös: Seksikkyys näkyy taas muodissa - tähtien tyylinäytteet muotiviikoilta puhuvat puolestaan

Kilpailut

Uusimmat