Kuva: AOP

Tyyli-inspiraatiota vailla? Yli 50-vuotiaat julkkiskaunottaret, joista kannattaa ottaa oppia

28.03.2019 11:15 - Henna Koste

Carla Bruni ja Julianne Moore ovat listalla.

Trendit tulevat, mutta tyyli säilyy. Näin kuuluu vanha sanonta. Monet julkkiskaunottaret ovat löytäneet oman tyylinsä, josta kelpaa ottaa muidenkin inspiraatiota. Who What Wear listasi yli 50-vuotiaat tähdet, jotka ovat supertyylikkäitä.

Carla Bruni

Entinen malli Carla Bruni, 51, tunnetaan myös Ranskan entisen presidentti Nicolas Sarkozyn puolisona. Paljon edustustehtävien parissa työskentelevä Bruni viihtyy klassisissa asuissa, mutta toisinaan hän heittää ylleen vaikka seksikkäät nahkahousut.

Julianne Moore

Näyttelijä Julianne Moore, 58, on yksi tähdistä, joita kuvaillaan aina sanoilla ikinuori. Oscar-palkittu kaunotar tuntee tyylisäännöt, eikä pelkää värejä.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lucinda Chambers

Voguen brittiversiosta tuttu Lucinda Chambers on työskennellyt muodin parissa kolmella vuosikymmenellä.Tyyli on naisella siis hallussa.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Halle Berry

Toisinaan on vaikea uskoa, että näyttelijätähti Halle Berry on jo 52-vuotias. Liikuntaa rakastava nainen pitää itsestään huolta. Tähti ei pelkää irroitella pukeutumisellaan arjessa eikä juhlassa.

(kuva: AOP)

Anna Wintour

Vogue-lehden päätoimittaja Anna Wintour, 69, nähdään aina vain täysin viimeisen päälle laittautuneena. Nainen tunnetaan skarpista polkkatukastaan ja mustista aurinkolaseistaan. Tosin hän viihtyy turkiksissa, joista voi olla montaa mieltä.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lähde: Who What Wear

Lue myös: Seksikkäin neuletyyli ikinä? Hailey Bieber puki takin uudella tavalla, katso

Kilpailut

Uusimmat