Kuva: AOP

Tyylikkyys ei katso ikää - leidit, joista jokainen meistä voi ottaa mallia

16.03.2019 10:15 - Katariina Auvinen

Viisi iäkkäämpää naista todellakin todistavat sen, että ikä on vain numero.

Ikä on vain numero ja sen ei todellakaan kannata antaa rajoittaa sitä, mitä haluat pukea päällesi. Tämän asian todistamiseksi on hyvä vilkaisi upeita ikäleidejä, jotka eivät tingi tyylistään iän karttuessa. 

Yksi heistä on 97-vuotias yhdysvaltalainen Iris Apfel, josta on tullut varsinainen muoti-ikoni. Nainen on tekee vielä tänäkin päivänä töitä mallina. Muotimaailman lisäksi hän on rakastanut sisustusta ja tehnyt uraa sisustussuunnittelijana. 

View this post on Instagram

Happy 2018 my dear friends 🍾💋

A post shared by Iris Apfel (@iris.apfel) on

(kuva: AOP)

Sarah Jane Adams

Australialainen Sarah Jane Adams, 64, ei pode stressiä ikääntymisestä. Sen sijaan nainen on kääntänyt ikääntymisen positiiviseksi asiaksi ja ylistää sitä sosiaalisessa mediassa. Nainen on tunnettu omintakeisesta tyylistään, josta hän ei tingi tiukimmissakaan tilanteissa. 

(kuva: AOP)

Linda Rodin 

Yhdysvaltalainen Linda Rodin, 71, vietti juuri syntymäpäiviään. Muodikas leidi on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa hän esittelee upeaa tyyliään. Naisen tavaramerkiksi on noussut paksut mustat silmälasit, jolla hän korostaa omaa tyyliään. 

(kuva: AOP)

Accidental Icon - Lyn Slater 

Yhdysvaltalainen Lyn Slater on 65-vuotias professori, jota seuraa sosiaalisessa mediassa 642 000 ihmistä. Hän on puhuja ja malli, joka on kertonut julkisuudessa, että 1960-luvulla hänellä oli tiukka kuri katolilaisessa koulussa. Koulussa ei saanut käyttää koruja, joten nyt nainen on pukeutunut juuri kuten hän itse haluaa ja hänestä on tullut nettisensaatio. 

(kuva: AOP)

Helen Ruth Elam Van Winkle

Van Winkle on 90-vuotias ja voi omien sanojensa mukaan paremmin kuin koskaan ennen. Hän tekee myös uraa mallina. Naisen asenne on valoisa ja siitä kertoo muun muassa hänen Instagramin bioon lisäämä teksti, "Stealing your man since 1928".

View this post on Instagram

@fashionnova always has me feelin some type of way 💟

A post shared by BADDIE (@baddiewinkle) on

View this post on Instagram

i’m an angel 💦😅

A post shared by BADDIE (@baddiewinkle) on

(kuva: AOP)

Lue myös: Ohuet ja hennot hiukset? Katso hiustyylit, jotka ovat sinulle nappivalinta

Lue myös: Huippumalli Gigi Hadidin uusi hiustyyli hämmentää - "Näytät aivan Dolly Partonilta"

Lue myös: Katy Perry vaihtoi hiustyyliään radikaalisti neonväriseksi - hitti vai huti?

Lähde: Femina

Kilpailut

Uusimmat