Kuva: Shutterstock

Katsooko peilistä turvonneet kasvot? Helppo kikka, joka karistaa pöhötyksen

20.02.2019 21:15 - Emmi Moilanen

Yksinkertainen kasvohieronta laittaa nesteet liikkeelle ja laskee turvotusta.

Huonosti nukuttu yö, suolaisten herkkujen syöminen tai stressi ovat syitä, jotka voivat kerryttää nestettä sekä turvotusta kasvojen alueelle. Pöhötys tekee ilmeestä nopeasti väsyneen ja myös meikkaamisesta tulee hieman haasteellisempaa.

Pure Wow -sivusto uutisoi helposta kasvohieronnasta, jonka avulla saat nopeasti nesteet liikkumaan ja pöhötyksen kaikkoamaan. Suomensimme ohjeet alle.

Tarvitset:

Muutaman tipan kasvoille tarkoitettua öljyä tai -seerumia.

Ohjeet:

Nipistele hellävaraisesti peukalon ja etusormesi avulla kulmakarvojen ympärysihoa silmän sisäkulmasta ulkonurkkaa kohti. Toista viisi kertaa.

Tämän jälkeen hiero pyörivin liikkein etu- ja keskisormellasi ohimoita muutaman sekunnin ajan jännityksen laukaisemiseksi.

Tämän jälkeen käytä etu- ja keskisormeasi hellävaraiseen sivelyyn, jonka liike kulkee silmien alta kohti kasvojen keskiosaa, siitä ylös kohti kulmakarvojesi sisänurkkaa, josta liike jatkuu kohti kulmakarvojen loppupäätä. Näin muodostuu ympyrän muotoinen liike, jota toistetaan viisi kertaa.

Lopuksi anna sormenpäidesi liukua ohimoilta kasvojen sivuja alas, kohti kaulaa. Tämä saa nesteet liikkeelle ja pois kasvojen alueelta.

Huomioitavaa:

Varmista, että olet käyttänyt riittävästi öljyä, jotta hieronnan toteuttaminen on vaivatonta ja sormet liukuvat iholla hellävaraisesti. Älä koskaan paina voimakkaasti tai toista liikerataa riuhtoen.

Lue myös: Kutiseeko, punoittaako ja kiristääkö iho? Näin saat ihosi jälleen hehkumaan

Lue myös: Loihdi "meikitön meikki" helppojen vinkkien avulla - luonnollinen ja kuulas lopputulos hetkessä

Lue myös: Ennaltaehkäise turvotusta tehokkaasti - vinkit, joilla onnistut

Lähde: Pure Wow

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat