Kuva: Shutterstock

Poimi vinkit talteen: Tältä näyttää ensi kevään ja kesän hiusmuoti

09.12.2018 22:15 - Karoliina Kotala

Trendien saralla kuljetaan aina paljon edellä nykyhetkeä. Niin myös hiusmuodin osalta.

Inspiraatiota tuleviin kampaajakäynteihin kannattaa poimia jo nyt ensi kevään ja kesän hiustrendeistä. Huippukampaaja Hanna Ruusunen Q Hairista selvitti mitkä trendit ovat ajankohtaisia tulevana kesänä.

- Kevät tuo tullessaan hiusväreihin kauniin pehmeitä sävyjä, enemmän beigempiä vaaleita, pehmeitä puuterisia kuparin sävyjä sekä luonnollisia vivahteikkaita brunetteja, Ruusunen kertoo.

Ruususen mukaan myös pastellivärejä tullaan näkemään kevät- ja kesäkaudella vaikkakin hieman pehmeämpinä ja puuterimaisempina kuin aiemmin, mutta myös trendikkään metallisina sävyinä.

(kuva: Shutterstock)

- Myös tyylikäs huolettomuus jatkaa muotoilussa voittokulkuaan ja eri tekstuurien yhdistäminen tuo lookkiin trendikkyyttä. Esimerkkeinä vaikkapa taakse kammattu kevyt wetlook yhdistettynä rennompaan kiharaisuuteen latvoissa tai esimerkiksi tiukka siloteltu keskijakaus, jossa latva saa olla selkeästi pehmeämmin viimeistelty, Ruusunen opastaa.

Hiusasiantuntija muistuttaa myös erilaisista pinneistä, nauhoista ja hiusten statement-koruista, jotka saavat näkyä viimeistelyssä. Niistä esimerkkejä alla:

(kuva: Nelly.com)

(kuva: Nelly.com)

Lue myös: Mitkä hiusvärit ovat muodissa ensi vuonna? Trendikkäimmät sävyt koottiin yhteen

Kilpailut

Uusimmat