Kesäkumibiisi Missio on nyt julkaistu.
On hyvä muistaa, että esimerkiksi aurinkosuojavoide tulee pestä päivän päätteeksi huolellisesti pois.
Tällä viikolla on luvassa paikoin rankkojakin sateita.
Vaniljaisen hohtavat kynnet ovat tämän hetken hitti.
Sadepäivien määrä näyttää vähäisemmältä kuin keskimäärin.
Ensi viikkokin alkaa poutaisissa merkeissä.
Suomen pankeista ja erittäin salaisesta Suomen valtiovierailusta herää aamutuimaan keskustelua. Markus väläyttää skandaaliepäilyn Suomen euroviisujen edustajan henkilöllisyydestä. Onko Cha Cha Cha sittenkään Käärijän ääni vai onko se joku muu?
Lily Collinsin vierailu liittyy todennäköisesti hänen tulevaan elokuvaprojektiinsa.
Aurinko on haitaksi iholle, jos siltä ei osaa suojautua.
Lämpöennätykset voivat jälleen pian rikkoutua tältä keväältä.
Marin vieraana Radio Novassa viikolla 15 myös torstain Tähtivieras Olli Halonen! Mitä laulaja-lauluntekijä odottaa kesässä eniten ja millainen matkustelija hän on? Olli kertoo ajatuksesta ja paikkakunnasta uutuussinkkunsa "Kylä keskellä ei mitään" takana. Pakko puhua - osiossa saadaan yllättävänkin inspiroivat keskustelut aikaiseksi pihakaivosta! Olli paljastaa Marille myös tarkoin varjelemansa salaisuuden.
Mökkejä tuomaroi edellisiltä kausilta tuttu kolmikko.
Elokuvan kuvaukset alkavat kesällä.
Radio Novan Päivässä etsittiin kuumeisesti iphonen laturin omistajaa. Niina on ollut tapaturma-altis ja TikTok-videon kuvaukset päätyivät ikävään lopputulokseen. Viikon kohokohdassa seurattiin Hannan hyvinkin arkista ja ihanaa kohokohtaa, mitä monet lapsiperheelliset varmasti kadehtivat. Kuuntele kooste tästä!
Helteitä on luvassa ainakin etelässä.
Radio Novan Aamu palaa kesälaitumilta ja käydään läpi mitä tulikaan luvattua ennen lomia. Minna on ollut reissussa ja tottakai palasi tuliaisia matkassaan! Mutta mitä tapahtui Akille kesken lähetyksen?