Radio Novan Päivässä alettiin seuraamaan Jorman ja hänen ystäviensä matkaa kohti Slovakian ja Puolan rajaa. Tuottaja-Nea kävelee työpaikan käytävillä edelleen shortsit jalassa, kun Niinalla on jo syksy sydämessä. Millä nimellä kutsut itseäsi omalle lemmikillesi? Elastinen ja BESS vierailivat studiossa perjantaina julkaistun ”Pimee”-kappaleen vuoksi. Kuuntele kooste tästä!
Tulevina viikkoina on tavanomaista lämpimämpää, mutta myös sateisempaa.
Kesähelteillä kannattaa kurkata vaatteen pesulappuun.
Sateita voi tulla hieman tavallista enemmän.
Matalapaineet liikkuvat Suomen yllä yhä.
Lämpö tuo mukanaan myös sateita
Voittajamökki sijaitsee Pälkäneellä.
Foreca ennustaa kesällä nähtävän epävakaata, mutta lämmintä säätä.
Kesähelteillä kannattaa kurkata vaatteen pesulappuun.
Radio Novan Aamussa Kimmo ja Markus seuraavat Minnaa lomalaitumille. Minnaa tuuraava Mari Valosaari kyselee Kimmolta lomarutiineista ja kysellään miten voisi päästä mukaan kahville, kuuntele iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa tän viikon Minnaa tuuraama Mari tuo esiin ihanimman kesänäkymän ja käydään myös läpi termistöä, kuuntele Iltapalat tästä!
Tyypillinen paikka lämpöhalvauksen saamiselle on kuuma auto, jossa lämpöhalvaus voi kehittyä hyvinkin nopeasti.
Kansainvälinen yhteistuotanto kuvataan Suomessa.
Festarikausi 2023 on täällä. Ja niin myös festivaalipukeutuminen.
Radio Novan Aamussa Kimmo tuo esille 20-30 vuotiaiden miesten keskuudessa trendaavan asian ja Minnallahan sattuukin olemaan tarvikkeet käsilaukussaan. Minna tuo esiin historian havinaa, mitä tapahtuikaan tällä päivämääräällä ja Markusta on kohdannut tragedia, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa tuottaja - Markus on palannut viikon lomaltaan ja ihan kommelluksittahan se ei mennyt. Perataan perjantain kolmiyhdyssanat sekä käydään läpi fiktiomaailman raharikkaat, panoksena Kimmon Mitsubishi, kuuntele Iltapalat tästä!