Kuva: Getty Images

Satojen eurojen muovipussi? Syksyn laukkutrendi hämmentää

16.08.2018 22:15 - Henna Koste

Muoviset designkassit näkyvät syksyllä katukuvassa.

Samaan aikaan, kun ihmiset yrittävät vähentää muovin kulutusta ja suosia luonnonkuituja vaatevalinnoissaan, on vaatemuodissa pinnalle noussut erikoinen trendi. Muoviset läpinäkyvät laukut ovat nyt tyyliniekkojen suosiossa. Jo viime syksynä Chanelin muotinäytöksessä nähtiin lukuisia muovista valmistettuja vaatteita ja asusteita. Tänä syksynä materiaali vilisee kaikkialla muotijättien mallistoissa. 

Muoviseen veskaan voi harkitusti valita tavaroitaan, mitä nyt vastaantulijoille haluaakaan esitellä. Monet muotigurut suojaavat myös luksuslaukkunsa sujauttamalla sen läpinäkyvään kassiin. Monista hittilaukuista saa pulittaa useamman satasen. Onko trendissä kyse kalliista kestokasseista vai turhanpäiväisestä muovin kulutuksesta? 

Muun muassa Célinen Instagram-tilillä kyseiset laukut ovat saaneet ristiriitaisen vastaanoton. Osa on hehkuttanut laukkuja eleganteiksi ja tyylikkäiksi. 

"Vitsailetteko. En ymmärrä miksi kukaan maksaisi 600 dollaria muovipussista."

"Muovia? Todellako?"

"Välttääkseen tukehtumisvaara, pitäkää tämä pussi kaukana delfiineistä ja valaista. Ajattelematonta tehdä designermuovipussi."

Katso kuvat trendikasseista.

Chanel

(kuva: Getty Images)

Samsoe & Samsoe

(kuva: Valmistaja)

COMME des GARÇONS

Céline

Raf Simons

Lue myös: Syksyn muodikkaimmat nilkkurit ovat selvillä! Katso kuvat tähtien rakastamista hittipopoista

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat