Kuva: Fotolia

Miestyöntekijän käskettiin pyyhkiä meikki pois: "Naistyöntekijöilläkin on enemmän meikkiä"

13.07.2017 10:15 - Katariina Auvinen

Kaupan alan työntekijä oli työskennellyt jo samassa paikassa yhdeksän kuukautta, eikä kukaan ollut huomauttanut ennen viime viikkoa meikistä.

Englannissa asuva ja työskentelevä Scott Ayton-Laplanche, 20, jakoi Facebookissa kuvan sekä kirjoituksen kokemuksistaan työpaikalla. Mies on työksennellyt samassa työpaikassa nyt hieman alle vuoden, jonka aikana Auton-Laplanche on ehostanut itseään meikillä. Kukaan ei ole kommentoinut hänen meikkiään ennen viime viikkoa, kun hänen uusi pomonsa kehotti häntä pyyhkimään meikit pois. 

Mies koki tämän syrjivänä ja päätti kirjoittaa asiasta Facebookiin. Kirjoitus on saanut viikon aikana useita tuhansia jakoja sekä monia kannustavia kommentteja. Kommenteissa ihmiset ovat sitä mieltä, että meikki näyttää upealta ja raikkaalta, eikä siinä ole mitään vikaa. Ayton-Laplache koki tämän ylemmältä johdolta tulleen kehotuksen syrjivänä. Hänen mukaansa yhtiössä ei ole mitään meikkilinjausta. Tämän lisäksi useimmat naistyöntekijät pitävät enemmän meikkiä kuin hän. 

Kun mies kieltäytyi meikin poistamisesta, ylemmältä taholta kehotettiin vähentämään sitä. Ayton-Laplache ei tähän suostunut. Sen sijaan hän jakoi kuvan itsestään samana päivänä, josta näkyy meikin määrä.  

Lue myös: Meikkitaiteilijan luoma look sekoitti somen: "Miten tuo on edes mahdollista?"

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat