Kuva: Fotolia

Maybellinelta erilainen ripsarimainos - mies brändin keulakuvana ensimmäistä kertaa!

05.01.2017 16:18 - Senni Loikala

Meikkijätti palkkasi ensimmäistä kertaa miehen kampanjansa mainoskasvoksi. Tätä ennen vain naiset ovat tähdittäneet Maybellinen mainoksia.

Maybelline on ottanut ensimmäistä kertaa miehen mainoskasvokseen, uutisoi People. Amerikkalainen supersuosittu tubettaja ja sometähti Manny Gutierrez, 25, nähdään Maybellinen ripsivärimainoksessa yhdessä naispuolisen mallin kanssa.

En rehellisesti sanottuna voisi olla enää enempää innoissani! Kiitos Maybelline, että annoitte tämän mahdollisuuden minulle!”, Gutierrez iloitsee Instagramissa, jossa hän myös julkaisi tähdittämänsä mainosvideon.

Katso alta Maybellinen meikkimainos, jossa nähdään ensimmäistä kertaa mies kampanjan yhtenä keulakuvana.

Jos video ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Gutierrezin YouTube-kanavan nimi on Manny MUA ja hänen videoillaan on yli 2,1 miljoonaa tilaajaa. Lisäksi miehen Instagram-tiliä seuraa yli kolme miljoonaa ihmistä.

Maybellinen uusi kampanja näyttää suuntaa sille, että miehetkin pääsevät aiempaa enemmän esille meikkibisneksessä. Lokakuussa amerikkalainen kosmetiikkajätti CoverGirl palkkasi lähettilääkseen miespuolisen sometähden, James Charlesin, 17. Pääset lukemaan lisää tästä.

Lue myös: Miehetkin meikkaavat - 8 Instagram-tähteä, joilta naisetkin voivat ottaa oppia

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat