Kuva: Shutterstock

10 erilaista ja ihanaa valmistujaislahjaa, joita nuori arvostaa - katso vaihtoehdot eri budjeteille

24.05.2020 19:15 - Henna Koste

Muotitietoinen arvostaa suomalaista hittilaukkua. Omaan kotiin muuttava voi ilahtua modernista klassikosta.

Toukokuun lopussa on usein syytä juhlaan. Niin on tänäkin vuonna, kun monet ovat ahkeroineet ja suorittaneet koulunsa loppuun. Kuntaliitto on kertonut, että tänä vuonna oppilaitosten valmistujaisjuhlia ei vietetä perinteiseen tapaan. Monet valmistujaisjuhlat on siirretty elokuulle.

Mikäli haluat kuitenkin jo nyt muistaa valmistuvaa, kannattaa napata lahjavinkit talteen. Jos et halua antaa pelkkää rahaa, voisiko joku näistä olla sopiva lahja tutullesi? Voice.fi listasi 10 ihanaa ja erilaista lahjaideaa, joita nuoret arvostavat. 

1. Lukemista harrastava ilahtuu ajatuksella valitusta kirjasta. Tänä vuonna hitiksi muodostunut Patrik Svenssonin Ankeriaan testamentti (Tammi) on syvällinen tarina monine kerroksineen, jossa käsitellään niin elämää kuin kuolemaakin. 

(kuva: Valmistaja)

2. Tämän päivän nuori arvostaa Suomessa vastuullisesti valmistettuja korvakoruja. Suosituista Drop-korvakoruista on monia värivaihtoehtoja. 39 e, Uhana. 

(kuva: Valmistaja)

3.  Jatko-opiskeluihin tähtäävälle tai rankan kevään jälkeen: stressin poisto -suihke. Suun kautta nautittava elinvoimainen yrttivirkiste auttaa vähentämään päivittäisten stressitekijöiden vaikutusta ja tukee kokonaisvaltaista hyvää oloa ja hyvinvointia.

Luomukamomilla, kaura ja sitruunamelissa rauhoittavat ja auttavat vähentämään hermoston kuormitusta. Ruusujuuriuute vahvistaa kehon kykyä suojautua fyysisiltä, kemiallisilta ja biologisia ärsykkeiltä. Ruusun eteerinen öljyn sekä kuusen ja lumpeen kukkaterapian luvataan herättelevät aisteja ja keventävät mielialaa. 35 e, Frantsila.

(kuva: Valmistaja)

4. Esteri Tomulan Pastoraali-kuvio ihastuttaa kevään uutuusmaljakkoa, ja sitä on saatavana kahdessa koossa. Pastoraali-maljakko 13 cm, 36,90 e tai 19 cm 49,90 e, Arabia. 

(kuva: Valmistaja)

5. Steltonin espressokeitin on oiva lahja kahvihifistelijöille ja esteetikolle. Stelton Collar -espressokeitin 77,60 e, Makuja-kauppa.

(kuva: Valmistaja)

6. Omaan kotiin muuttavalle nuorelle. Hayn Analog-kello on moderni klassikko. 99 e, Finnish Design Shop.

(kuva: Valmistaja)

7. Erilainen lahja. Flow'n öljysekoituksista ja parfyymiöljyistä löytyy seitsemän eri tuoksuyhdistelmää ja affirmaatiota – jokaiselle chakralle omansa. Flow Cosmetics Good Vibrations -parfyymiöljy lupaa herättää sisäisen auringon tuoden iloa ja positiivisuutta. Tuote tulee kauniissa pakkauksessa. 39 e, Flow Cosmetics.

(kuva: Valmistaja)

8. Vaikka monen puhelimen muisti on äärimmillään täynnä selfieista, moni arvostaa jälleen kehitettyjä kuvia. Fujifilm Instax Square SQ6 -kamera, 97 e. 

(kuva: Valmistaja)

9. Muotitietoinen himoitsee Marimekon hittilaukkua, Karlaa. 195 e, Marimekko.

(kuva: Valmistaja)

10. Neliapila on rakastettu kuvio, jolla on tärkeä sanomansa: yksi lehdistä tuo uskoa, toinen toivoa, kolmas rakkautta ja neljäs onnea. Rannekoru 90 e, Kalevala Koru. 

(kuva: Valmistaja)

Lue myös: Naiselliset muodot näkyvät vahvasti sisustustrendeissä - esine, jota moni himoitsee nyt

Lue myös: Lahjastressiä? Psykologit paljastavat 10 kysymystä, joiden avulla hankkit täydellisen lahjan

Kilpailut

Uusimmat