Kuva: Shutterstock

5 syksyn ajankohtaisinta sisustusväriä - löytyykö kotoasi?

24.08.2019 11:15 - Henna Koste

Pehmeät sävyt ovat nyt in!

Viime vuonna punaisen sävyt, vahvat metallisävyt sekä musta olivat ajankohtaisia sisustuksessa. Tällä kaudella pehmeämmät sävyt ovat kuitenkin enemmän pinnalla. Jos haluat piristää kotiasi uusilla väreillä, kannattaa harkita siis näitä. 

Oliivinvihreä

Tämä ajaton sävy on näkynyt vahvasti sisustuksessa tänä vuonna. Rauhallinen, mutta runsas väri sopii moneen eri sisustustyyliin. 

Syvä pronssi

Eri metallisävyt ovat aina vuorollaan muodissa ja tänä vuonna trendikkäin on täyteläinen prossin sävy. Se henkii nostalgiaa, mutta sopii myös moderniin ja loft-henkiseen kotiin. 

Jalokivivärit

Ylelliset vihreän ja violetin sävyt näyttävät upealta niin seinäpinnoissa, kalusteissa kuin pienissä yksityiskohdissakin. Sisustussuunnittelija Janie Molster vinkkaa, että vihreän sävy antaa kirjahyllyssä kauniin taustan antaa kauniin taustan vintagekirjoille. 

Luonnon värit

Luonto inspiroi kodinsisustusta. Se näkyy muun muassa runsaiden huonekasvien muodossa. Harmaa ja lämpimät ruskean sävyt ovat nyt pinnalla. 

Hempeä vaaleanpunainen

Ihana vaaleanpunainen (pale pink) tuo pehmeyttä joka sisustukseen. Trendiväri näyttää valkoisen ja sitruunankeltaisen kanssa. 

Lue lisää trendisävyistä Elle Decorin jutusta. 

Lähde: Elle Decor

Lue myös: Trendikkäintä, mitä voit kotiisi hankkia - takavuosien sisustushitti rokkaa edelleen

Kilpailut

Uusimmat