Kuva: Shutterstock

Oletko asunut joskus omillasi? Jos vastasit kyllä, voit varmasti samaistua näihin 7 asiaan

25.03.2018 19:15 - Senja Rapila

Yksin asuessa sitä voi tehdä vaikka mitä kummallisuuksia, ilman että kukaan tuomitsisi.

Millaiset asiat ovat valehtelematta tuttuja henkilöille, jotka ovat jossain vaiheessa elämäänsä asuneet aivan ypöyksin - tai kissansa kanssa? Voit lukea Pop Sugar -sivuston listaamat asiat alapuolelta.

1. Vaikka olisit hyvin järjestelmällinen ihminen, kotisi voi olla silti yksi sikoläävä yksin asuessa. Noh, miksi sitä siivota, jos kukaan ei ole tulossa kylään? Kaksin asuessa yleensä nipotat siitä, jos toinen jättää yhdenkin sukan lattialle.

2. Yksin asuessa sitä voi tehdä vaikka mitä kummallisuuksia, ilman että kukaan tuomitsisi. Oli se sitten rään kaivamista, alasti tanssimista tai vatsakarvojen nyppimistä.

3. Kun muutit omillesi, sinulla ei ollut varmasti puoliakaan huonekaluista ensimmäisen puolen vuoden aikana. Vasta vuosien varrella kotisi muuttui enemmän kodin näköiseksi.

4. Jotkut päivät ja yöt tuntuvat yksinäisiltä,  vaikka pitäisitkin yksin olemisesta. Sitä tunnetta ei voi aina vältellä.

5. Dieettisi ei välttämättä onnistu, koska kukaan ei ole vahtimassa. Kyllä, tiedät sen.

6. Opit uusia asioita itsestäsi, koska joudut olemaan enemmän kaksin omien ajatustesi kanssa. Opit, kuinka käsittelet stressiä tai konflikteja, koska sinun ei tarvitse piilotella tunteitasi kenenkään muun tähden.

7. Rakastat sitä. Vaikka yksin asumisessa olisikin huonoja puolia, on se silti aina aika kivaa.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Yksin asumisen hyvät puolet

Lue myös: 5 asiaa, jotka kannattaa tehdä ennen avioliittoa

Kilpailut

Uusimmat