Sauna on suomalaisille edelleen ykkönen.
Viikon alkuun oltiin niiiin onnellisia! Miten on käynyt kolme viikkoa sitten tehtyjen poikkeusolojen poikkeuksellisten lupausten kanssa? Miltä näyttävät hesalaiset plikat luonnossa? Entä miten ne nopeusrajoitukset oikein vaihtuvat ja miten sinne nostokurkeen oikein kavutaan?
Minikämpässä ei ole edes omaa vessaa.
Asunnon arvoon vaikuttavat monet tekijät, kuten sijainti, rakennusvuosi sekä tulevat remontit.
Riikka, 37, kokeili päihteitä ensimmäisen kerran ala-asteen vessassa. 14-vuotiaana hänestä tuli koditon, jonka jälkeen alkoi säännöllinen huumeiden käyttö. Kaksi vuosikymmentä kestäneen huumehelvetin jälkeen Riikka onnistui lopettamaan ja auttaa nyt asunnottomia naisia ja nuoria.
Tänä syksynä asunnon voi napata helpommin kuin tavallisesti tähän aikaan.
Radio Novan Aamussa Aki ja Minna toteuttavat kuulijan toiveen ja ihmettelevät asuntoilmoituksia. Akin lapsi on esittänyt kysymyksen joka on saanut kaikki mittarit punaiselle ja Minna miettii Portugalin Playboyta. Tuottaja-Markuksella on ollut kesällä yksi tehtävä joka ei mennyt ihan putkeen, Aamun Parhaat Palat kuulet tästä!
Keskiviikkona keskusteltiin näyttelijöiden esi-imutteluista ja arvuuteltiin tulevalla TTK-kaudella kisailevaa kollegaa. Millaisia muistoja on ensiasunnoista? Entä mikä on Anssin suurin haave omalla urallaan?
Novan Aamussa muistellaan ensiasuntoja ja perehdytään viruslinkoihin. Minna on hysteerinen käsidesin läträäjä ja Aki palaa muistoissa nuoruuden öisiin nauhoitus sessioihin.
Uskaltaisitko asua talossa, jossa on tapahtunut vaikkapa murha? Jos vastauksesi oli kielteinen, niin kannattaa selvittää onko asunnossasi ollut kissaa! Mukana myös kaikkien aikojen synttäripuhelu, kannattaa kuunnella!
Mussomelin kaupungista kodin saa hyvin edullisesti, vaikka todelliset kustannukset eivät jää euroon.
Nainen kertoo, että jokainen penni on tärkeä säästämisessä.
Vaikka kuinka haluaisikin asua kumppaninsa kanssa yhdessä, ei se aina toimi.
"vanhempi" rouvashenkilö kertoi ihmetelleensä asuntomessuja ja Niina paljastaa ajatelleensa aivan samoin!
Remonttiekspertin neuvoihin kuuluu muun muassa arvokas ovimatto.
Yksin asuessa sitä voi tehdä vaikka mitä kummallisuuksia, ilman että kukaan tuomitsisi.