Kuva: Fotolia

Talvihäät tiedossa? Kolme ihanaa ja edullista ideaa tunnelmallisiin juhliin

05.12.2017 17:15 - Henna Koste - Luettu 244 kertaa

Juhlavieraat rakastuvat kaakaobaariin.

Vaikka kesähäät ovat olleet suuressa suosiossa, myös talvella voi järjestää vähintään yhtä tunnelmalliset häät. Jos juhlapaikassa on takka, sytytä sinne tuli tuomaan lämpöä ja talvista fiilistä. Havun oksista saat näyttävät ja ilmaiset koristukset.

Brides listasi kauniita asioita, jotka sopivat täydellisesti juuri talvihäihin. Ota ilo irti pimeästä ja viileästä juhlakaudesta ja tuo lämpöä ja valoa pienillä valinnoilla. 

Paahdetut vaahtokarkit

Mikä sopisikaan paremmin talvihäihin kuin paahdetut vaahtokarkit. Jokainen vieras voi paahtaa itselleen klassikkoherkun tikun nokassa. 

(kuva: Fotolia)

Kaakaobaari

Unohda karkkibuffet! Tämän talven hitti on kaakaobaari, joka sopii täydellisesti myös häihin. Kaakaon voi koristella erilaisilla kuorrutteilla, kastikkeilla, karkeilla ja strösseleillä. 

Viltit

Viileänä kesäiltanakin voi kaivata lämmikettä, mutta etenkin talvihäissä viltit tulevat tarpeeseen. Rullaa viltit kauniisiin koreihin tai vaikka jättimäiseen matkalaukkuun. Vilttien ei tarvitse olla samanlaisia. Myös keskenään erilaiset huovat näyttävät hauskoilta.

(kuva: Fotolia)

Lähde: Brides

Lue myös: Morsian saapui hääkuvaan yllättävässä asussa - sulhasen pokka petti täysin

Arvostele artikkeli

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat