Kuva: Fotolia

Oksensin suuhuni, anoppi haukkui hääpukua: Morsiamet ja sulhaset paljastavat salaisuudet hääpäivästään

12.08.2016 21:15 - Emma Ylistalo

Hääparit paljastavat nyt myös ne tarinat häistänsä, jotka yleensä jätetään kertomatta.

Kun kysyt morsiamelta tai sulhaselta heidän hääpäivästään, vastauksena on luultavasti kuvaus elämän ihanimmasta päivästä. Aina tämä ei kuitenkaan ole koko totuus, vaan häissä on voinut sattua asioita, joita ei halua esimerkiksi häävieraiden tietävän. Lue alta häätarinat, jotka ihmiset ovat kertoneet nimettöminä Whisper-sivustolla

"Tarina, jonka isäni kertoi häissämme siitä, kuinka hän tapasi vaimoni ensimmäisen kerran, oli oikeasti tarina siitä kun hän tapasi eksäni ensimmäisen kerran."

"Sain ruokamyrkytyksen edellisenä iltana. Useampi ihminen kysyi minulta hääpäivänä olenko raskaana, koska en pystynyt juomaan mitään ja minun täytyi istua koko ajan."

"Anoppi haukkui hääpukuani hääpäivänäni."

"Eksäni antoi minulle "näytät niin kauniilta" katseen ja mieheni ei. Hääpäivänäni..."

"Appiukkoni ei tiedä, että minä tiedän, että hän yritti maksaa yli 450 euroa naiselle, jotta tämä olisi saanut minut ja mieheni eroamaan hääpäivänämme."

"Hääpäivänäni oksensin suuhuni, kun kävelin alttarille. Häävalojen jälkeen mieheni yökkäsi heti sen jälkeen kun olimme suudelleet."

"Kun häissäni tuli se kohta, jolloin on tarkoitus suudella, mieheni antoi minulle yläfemman ja sanoi hyvää työtä. Olin niin kiukkuinen."

"Vieras häissäni kutsui minua onnenonkijaksi selkäni takana. Mieheni on saman ikäinen kuin minä ja minä tienaan häntä enemmän."

"Pyörryin häissäni. Mieheni vain nauroi."

"Laitoin vaimoni vihkisormuksen väärään käteen seremonian aikana."

"Mieheni hukkasi sormukset hääpäivänämme, joten hän oli tunnin myöhässä seremoniasta."

Lähde: Huffington Post

Lue myös: Tiedätkö, millaiset hääjärjestelyt sopivat juuri sinulle? Horoskooppisi kertoo vastauksen

Kilpailut

Uusimmat