Kuva: Shutterstock

Vegaaninen hampurilaisketju sulki viimeisen ravintolansa Helsingissä

22.02.2024 20:15 - Sanni Seppä

Ravintola oli pohjoismaiden ensimmäinen täysin vegaaninen hampurilaisketju.

Vegaaninen hampurilaisketju Bun2Bun on sulkenut viimeisen ravintolansa Helsingissä. Ravintolan viimeinen toimipiste sijaitsi Helsingin Vaasankadulla. Kalasataman Redissä ja Espoossa sijainneet ravintolat sulkivat ovensa jo aiemmin.

Bun2Bun oli pohjoismaiden ensimmäinen täysin vegaaninen hampurilaisketju. 

"Kaikki hyvät jutut loppuvat kuitenkin aikanaan, ja niin on nyt myös meidän kivijalkaravintoloiden kohdalla, sillä Vaasankadun Bun2Bun on sulkenut eilen pysyvästi ovensa. Haluamme kiittää kaikkia Bunin uskollisia kävijöitä, faneja ja ympäri Suomen burgereille matkanneita asiakkaita viimeisen viiden vuoden ajalta. Tienraivaajan rooli ei ole aina helppo. Burgerisafkan kehittäminen ja tiedostavien ruokafiilistelijöiden palveleminen on ollut meille kuitenkin alusta asti kunnia-asia, jonka on nyt aika ottaa uusia formaatteja", Bun2Bun kirjoittaa Instagramissa.

Vaikka hampurilaisketjun kivijalkaravintolat ovat nyt sulkeneet ovensa, ei ravintolan tarina ole vielä ohi. Bun2Bun jatkaa toimintaansa ruoan kotiinkuljetuksiin erikoistuneen Huuva-ravintola verkoston kautta.

"Iso kiitos teille siitä, että Bun2Bun on saanut olla asettamassa kotimaiselle burgeri- ja vegaaniravintolatarjonnalle rimaa sinne, minne se kuuluu".

Voit katsoa julkaisun alta.

Jos julkaisu ei näy, katso se tästä.

Lue myös: Kehuttu ravintolaketju Helsingissä haettiin konkurssiin - toimipisteitä jo suljettu

Lue myös: Asiakkaat saivat äänestää lempiravintolansa Suomessa - katso lista tuloksista

Kilpailut

Uusimmat