Kuva: Shutterstock

Nainen poseerasi alusvaatteissaan kahdessa eri sovituskopissa - antaa kuvaparilla tärkeän muistutuksen

10.07.2022 17:15 - Iiro Myllymäki

Australialainen Bree, 25, näyttää, miten paljon valaistus vaikuttaa siihen, miten näemme kroppamme peilistä.

Australialainen sosiaalisen median vaikuttaja Bree Lenehan, 25, on jakanut puhuttelevan kuvaparin kahden eri vaatekaupan sovituskopeista. Kuvaparilla nainen osoittaa, miten erilaiselta vartalo voi näyttää eri sovituskopeissa valaistuksen vuoksi. Vasemmalla näkyvässä kuvassa Lenehan poseeraa pehmeämmässä valaistuksessa, kun taas oikealla näkyvässä kuvassa valaistus on kovempi.

Jos julkaisu ei näy, klikkaa tästä.

Kuvatekstissä Lenehan kirjoittaa, että vaatteiden sovittaminen kaupoissa voi olla vaikea kokemus oman kehonkuvan kannalta.

”Oman itsensä näkee niin paljastettuna ja kovan valon alla ja peilit näyttävät niin monta kulmaa, joista ei yleensä itseään näe. Yhdessä kaupassa saattaa tuntea olonsa hyväksi, kun taas toisessa tuntee olonsa huonommaksi”, nainen kirjoittaa.

Lenehan myöntää, että aiemmin sovituskopeissa käynti vaikutti heikentävästi hänen itsetuntoonsa. Hän on kuitenkin omaksunut uudenlaiset ajattelumallit, joiden myötä hän pystyy nykyään hymyilemään peilikuvalleen ja hyväksymään oman kroppansa.

Samassa Instagram-päivityksessä somevaikuttaja on jakanut myös esimerkiksi alusvaatekuvaparin, jossa näkyy, miten erilaisella poseeraamisella saa vartalon näyttämään erilaiselta. Hän haluaa kannustaa ihmisiä unohtamaan ”täydellisen” kropan vaatimuksen. Julkaisussa pääsee siirtymään seuraaviin kuviin oikealla olevasta nuolesta tai pyyhkäisemällä.

Lue myös: Twerk-tähti Tinzeltä tiukka kirjoitus kehokritiikistä: "Kukaan ei voi olla liian lihava tai liian laiha"

Lue myös: Kuvien välissä vain 10 sekuntia - personal trainer todisti videolla, kuinka meitä huijataan somessa

Lähde: The Sun

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat